Εχει ζήσει πολλά, έχουν δει πολλά τα μάτια της. Τώρα αγναντεύει ξανά το σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και καμαρώνη. Η κυρία Ευαγγελία είναι μία αγνή οπαδός της ΑΕΚ και τα λόγια της, στην κάμερα του ΑΡΤ, είναι ιδιαίτερα:
«Λέγομαι Ευαγγελία. Ευαγγελία 21. Είμαι πολλά χρόνια ΑΕΚ από πολύ μικρή. Είπα αμάν πότε θα γίνει το γήπεδό μας, το σπίτι μας, της ΑΕΚ. Είναι γεγονός, έγινε. Το καμαρώνω πολύ. Είναι το σπίτι μας. Θα πάρουμε πρωταθλήματα, δίκαια. Αλλά θέλω και οι άλλες ομάδες να φτιάξουν γήπεδα για να είναι ίδιες. Να παίρνουν πρωταθλήματα όλες οι ομάδες. Έχω τρελαθεί. Το βλέπω και τρελαίνομαι. Θα έρχομαι συνέχεια όταν παίζει η ΑΕΚ εδώ», είπε χαρακτηριστικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Είδατε τι είπε η Κυρία Ευαγγελία με κ κεφάλαιο, εύχομαι και άλλες ομάδες να φτιάξουν γήπεδο και να παίζεται το πρωτάθλημα σε καλά γήπεδα και ας κερδίζουν κ να περνούν όλες οι ομάδες πρωτάθληματα. Αυτά από μια ΚΥΡΙΑ, γι αυτό τον να είσαι ΑΕΚ ειναι διαφορετικό.!!!!!
Η κυρία Ευαγγελία είναι ο ορισμός από αυτό που λέμε "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ"
Να σε έχει ο Θεός καλά γλυκιά μου γυναίκα και να ζήσεις αμέτρητες χαρές στον ναό. Πόσο απλά εξέφρασε αυτή η γυναίκα το αυτονόητο!!! Χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς!