Αντίστροφα μετράμε πλέον, για τη σέντρα στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19,5 χρόνια. Εκεί, που θα δούμε και τον Οδυσσέα, να πραγματοποιεί απόψε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό, τη δική του… πρεμιέρα, κάνοντας ουσιαστικά την επίσημη εμφάνιση του και την πρώτη του ολοκληρωμένη πτήση στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena, που αποτελεί την… αετοφωλιά του!
Μάλιστα, οι πτήσεις του Αετού της ΑΕΚ θα γίνονται κανονικά βάσει του Νόμου που ισχύει για τα άγρια ζώα και τα ζώα συντροφιάς με την τυπική άδεια να τη δίνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο. Έτσι τα ασφαλιστικά που κατέθεσαν φιλοζωικές οργανώσεις για να μην πετάξει ο Οδυσσέας έπεσαν στο κενό και η ΑΕΚ βγήκε νικήτρια και εκεί με μόνο της όπλο τη νομιμότητα κερδίζοντας πριν από λίγες ημέρες το δικαστήριο! Επομένως, λίγο υπομονή. Διότι λίγο πριν την αποψινή σέντρα θα δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί όπως έχει αποκαλύψει και ο εκπαιδευτής του αετού της ΑΕΚ, Σταύρος Αθανασίου ο οποίος θυμίζουμε είχε μιλήσει στο aek365 για όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε για τον Οδυσσέα.
Δείτε εδώ την πτήση-προπόνηση που έκανε ο Οδυσσέας εν όψει της αποψινής επίσημης εμφάνισης του, στα εγκαίνια μέσα από την κάμερα του aek365:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Εντάξει κι εγώ τριγυρνάω όλη την εβδομάδα με ένα χαζό χαμόγελο και περιμένω πως και πως να περάσουν οι ώρες να ξαναμπώ στο Ναό σήμερα αλλά και να απολαύσω από νωρις την ατμόσφαιρα της Νέας Φιλαδέλφειας.
Αλλά κατά τη γνώμη μου μπορούσα και χωρίς τον Οδυσσέα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει δουλειά ένα άγριο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζώο σε κλουβιά και σε γήπεδα με 32000 κόσμο και δεμένο κασκόλ επάνω του. Γνώμη μου πάντα και σεβαστή κάθε άποψη.
Καλά για το γλυπτό δεν το συζητώ, αυτά που λένε οι δήθεν ''καλλιτέχνες'' είναι απαράδεκτα. Δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις η να κλάψεις.
Ο Οδυσσέας φίλε δεν είναι άγριο πτηνό, δεν τον έπιασαν έξω στην άγρια φύση, είναι πτηνό εκτρεφόμενο, οπότε μη λέει ο καθένας ότι μπούρδα και παπάτζα του κατέβει.
Πάντα φιλικά και για την αποκατάσταση της τάξης...........
Ο Οδυσσέας βρήκε την Ιθάκη και είναι στο σπίτι του όσο και να προσπαθούν οι ευροστεφανωμενοι.
Απορία το έχω
Γιατί δεν βάζουν έναν σεφ στον Πειραιά στο κέντρο του γηπέδου να τηγανίζει γαύρο
Ο καθένας με το έμβλημα του
Αετό εμείς
Γαύρο τηγανιτό αυτοί
σε λίγο θα κάνω αγωγή στην ΑΕΚ γιατί
1. το χορτάρι είναι πράσινο
2. τα πατατάκια στα κυλικεία δεν ήταν κυματιστά
3. βρείτε ότι άλλο θέλετε και την κάνουμε μαζί
Εμένα με ενοχλεί ο αετός που δεν είναι κιτρινομαυρος και δεν έχει 2 κεφάλια (τον Οδυσσέα εννοώ).
Δεν βαρεθηκατε να κυνηγάτε την ΑΕΚ; Δεν βαρεθηκατε να τρώτε σφαλιάρες;;;
Φαίνεται ως τον Πειραιά το ατσάλινο άγαλμα του δικεφαλου αετου;
Η' ακούγεται η κραυγή του Οδυσσέα ως εκεί;
Τόσο φόβο ρε Βαγγελα!!!
Με αυτό 14 στα 14 νίκες στα δικαστήρια. Υπάρχει κάποιος άλλος που θέλει να μας μηνύσει;
Ξεφτιλιστειτε κι αλλο μπορειτε βρε κουτα! Να δω τι αλλο θα πειτε για το γηπεδο ακομα. Καντε κι αλλα παραπονα θα βρειτε κατι εσεις. Μπορει να βγουν οι οικολογοι να λενε για το χορταρι δε ξερω!
Εμεις παντως γελαμε μαζι σας πλεον.. Δεν μας βλεπετε καν!
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς
Ένα βήμα πριν τη νίκη είμαστε αδέρφια, αφήστε τους
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΊ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΡΕ ΧΕΣΤΗΔΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟ 50-50 ΠΟΤΕ;;;;;ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ Κ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΜΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ Κ ΆΛΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΈΝΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!!
Καλα ρε γμτ, ολα τα σουργελα σε μας τυχανε;
Ο ενας δεν του αρεσει που πετα ο αετος
Ο αλλος σκιαζεται απο το αγαλμα του δικεφαλου και θελει να το βγαλουμε
Του αλλου δεν θα του αρεσει το σκεπασρτο ή η διωροφη κερκιδα...
Γιατι δεν το λενε ξεκαθαρο οτι τους ενοχλει που εγινε το γηπεδο και η ενοχληση εντοπίζεται καπου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πισω και χαμηλα.
Περαστικά τους....
Όπως ακριβώς το διατύπωσες: «Η ενόχληση εντοπίζεται κάπου πίσω και χαμηλά».
Μόνο για τις χέστρες δεν μας έχουν κάνει δικαστήριο.
Να δουμε για τι αλλο θα μας κυνηγησουν;! Εχει καταντησει γελοιο πια.