Την... ησυχία του μακριά από τα "φώτα" θέλει να ζήσει τη ζωή του μόλις σταματήσει από το μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
«Όταν αποσυρθώ, θέλω να εξαφανιστώ. Θέλω να πάω κάπου όπου δεν θα με γνωρίζουν. Όταν είχα πάει στη Σουηδία πριν δύο χρόνια κανένας δεν με γνώριζε. Είχα κάνει ένα βίντεο στο YouTube και φώναζα ‘κανένας δεν με ξέρει εδώ, ζήτω!’. Κι ο κόσμος γύριζε και με κοιτούσε και έλεγε ‘ποιος διάολο είναι αυτός;’. Περπατούσα στο δρόμο, έτρωγα hot dog, καθόμουν και δεν με γνώριζαν, κανένας δεν ασχολούταν μαζί μου. Θέλω να γίνω σαν τον Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Βλέπεις όλους τους παλιούς μεγάλους παίκτες, τον Τζόρνταν, τον Μάτζικ, που έχουν αποσυρθεί αλλά ο κόσμος συνεχίζει να τους ακολουθεί. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Εγώ θέλω να παίξω το μπάσκετ μου και μετά να με ξεχάσετε. Να μη μιλάτε για μένα, να με αφήσετε ήσυχο», τόνισε χαμογελώντας ο Γιάννης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

