Το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ είναι πλέον πραγματικότητα, αφού το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, η OPAP Arena, έχει πάρει… σάρκα και οστά, χάρη στον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο “ισχυρός άνδρας” της ΠΑΕ ΑΕΚ έβαλε εξ αρχής στόχο τη δημιουργία του “σπιτιού” της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρά τις αντιξοότητες, κατάφερε να το φθάσει μέχρι τέλους. Ως εκ τούτου, αναμένεται να αποθεωθεί και από τον κόσμο της ΑΕΚ στα εγκαίνια της OPAP Arena και μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν πάρει μαζί τους και σημαίες της Ένωσης με το πρόσωπό του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!