Ώρες απομένουν για τα εγκαίνια της Αγια Σοφιάς/ΟΠΑΠ Αρένα και πρωταγωνιστικό ρόλο στη γιορτή θα έχουν παίκτες-μορφές για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στο γήπεδο θα… παρελάσει μια 23άδα ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα κιτρινόμαυρα. Πολύ μεγάλα ονόματα απ’ όλες τις γενιές αλλά και παίκτες που έχουν σημαδέψει την Ένωση.
Η 23άδα που επιλέχθηκε αποτελείται από τους:
-1. Αντώνη Παραγιό
-2. Ανδρέα Σταματιάδη
-3. Κώστα Νεστορίδη
-4. Γιώργο Κεφαλίδη
-6. Γιώργο Καραφέσκο
-7. Νίκο Σταθόπουλο
-8. Παντελή (Λάκη) Νικολάου
-9. Χρήστο Αρδίζογλου
-10. Θωμά Μαύρο
-11. Ντούσαν Μπάγεβιτς
-12. Λύσανδρο Γεωργαμλή
-13. Τάκη Καραγκιοζόπουλο
-14. Χρήστο Βασιλόπουλο
-15. Γιώργο Σαββίδη
-16. Γιώργο Κούτουλα
-17. Ντανιέλ Μπατίστα
-18. Βασίλη Δημητριάδη
-19. Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς
-20. Ηλία Ατματσίδη
-21. Μιχάλη Κασάπη
-22. Χρήστο Κωστή
-23. Ντέμη Νικολαϊδη
Ως γνωστών προσκλήσεις είχαν αποσταλεί και στους Τόνι Σαβέφσκι και Στέλιο Μανωλά αλλά δεν θα δώσουν το «παρών». Έγινε μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί στα εγκαίνια ο μεγάλος Μίμης Παπαϊώννου και να μπει στο γήπεδο έστω υποβοηθούμενος. Τα προβλήματα υγείας όμως που αντιμετωπίζει κατέστησαν την παρουσία του αδύνατη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
εναν ομως ξεχνατε ολοι αδερφια...
ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ..!!! αυτος και αν δεν κατεθεσε ψυχη στην ΑΕΚαρα μας!!!
Ο Τραϊανο΄ς και ο Ζηκος που είναι?
Για μένα ο Οικονομόπουλος λείπει
Δεν επρεπε να στειλει προσκληση μόνο σε 25.... Η ΑΕΚ δεν ειχε μονο 25 παικαταραδες...
Επρεπε να καλέσει ανοιχτά ΟΛΟΥΣ οσους ζουν και φορεσαν τον δικέφαλο στο στηθος.
Με αυτη την κίνηση μονο να στεναχωρήσει την πλειοψηφία όσων φορεασαν την φαναλα μας θα πετύχει... Τι στο καλό, πότε θα γινουμε ΕΝΩΣΗ;;;
Αυτό θα ήταν το ιδανικό...
Ολα καλα και ομορφα για αυριο, θα ευχομουν ομως καποια στιγμη, να διοργανωσει η ομαδα ενα ας πουμε "best of the best event", μια δεξιωση με την παρουσια ολων των κορυφαιων Ελληνων αλλα και ξενων ποδοσφαιριστων και προπονητων που περασαν απο την ομαδα..
Ας φανταστουμε λιγο στον ιδιο χωρο την παρουσια των Ριβαλντο, Γκουντγιονσεν, Οκονσκι, Αλμειδα, Σκοκο, Αλβες, Σαντος, Χιμενεθ, Μπαγιεβιτς, Πογιετ και αλλων που μου διαφευγουν αυτη την στιγμη..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Νομιζω οτι θα εκτοξευε τις δημοσιες σχεσεις της ομαδας, η τουλαχιστον θα βοηθουσε πολυ..
Παιδιά θα ηθελα και Σπύρο οικονομόπουλο και τον Βαιο που ητανε ψυχάρα...οκ ομως ολα σωστά και ομορφά.
Ναι ρε φιλε!Ο Οικονομοπουλος επρεπε να ειναι εκει.Ακομα ταυλωμενος ειναι με την ΑΕΚ οποιος τον ακολουθει στα σοσιαλ.Ελπιζω να ειναι στο γηπεδο.
ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΤΗΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ...ΞΕΝΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΊΔΗΣ ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΞΑΝΑ!!!
Να θυμίσουμε στο παιδάκι πρώτος ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ έπαιζε κάθε αγώνα λες και ήταν τρίτος παγκόσμιος πόλεμος μέχρι και με αίματα στο πρόσωπο έπαιζε!!!!!! Δεύτερος ΤΌΝΙ ΣΑΒΕΦΣΚΙ έδινε σε κάθε αγώνα και την ψυχή ακόμα και τραυματίας να ήτανε αυτός συνέχιζε χωρίς να υπόλογιζει τπτ πάρα μόνο το δικέφαλο αετό βλέπε σαν σιρο!!!!!!! Αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνει ο evo!!!
Παικταράς ο Στέλιος αλλά υπήρχαν και μελανά σημεία, κάθε καλοκαίρι δημιουργούσε προβλήματα και δεν έκανε προετοιμασία για να είναι στην Νάξο και όταν παίζαμε με Παναθηναϊκό τις περισσότερες φορές ήταν τραυματίας και επίσης δεν ήταν πάντα σταθερός στην απόδοση του. Βλέπεις υπάρχουν και άλλοι παλιοί που τα θυμούνται όλα...
Πόσοι ακόμα (όχι μόνο από παίκτες), θα ήθελα να ήταν μαζί μας...
Λέω τυχαία μερικά ονόματα (ελάχιστα, από αυτούς που έφυγαν πρόσφατα...): Βουτσάς, Παντελίδης, Σεραφίδης, τρελαμένοι ΑΕΚτζήδες... και άλλοι, "άγνωστοι" που δεν πρόλαβαν για λίγο καιρό...
Πόσο κρίμα!
Από εκεί ψηλά!!!
Πάντως θα χωρούσαν και παίκτες όπως Κατσουράνης, Δέλλας, Κοπιτσής, Μπορμπόκης , Λυμπερόπουλος , Κωστένογλου Παύλος Παπαϊωάννου, Οκόνσκι, Ραβούσης, Ζήκος, Κετσπάγια, Οικονομόπουλος, Στεργιούδας
Δηλαδή παίκτες που δεν ήταν οι θρύλοι των θρύλων με την στενή έννοια, αλλά προσέφεραν και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγαπήθηκαν από τον κόσμο ενώ είχαν και μεγάλη ποιότητα.
Επίσης θα ήταν ωραίο κάπως να τιμηθούν οι Σάντος και Χιμένεθ.
Σιγουρα λειπουν πολλοι και Ελληνες και ξενοι.πιος δεν θα ηθελε να ηταν αυριο μαζι μας ο τζιμης ο Πατικας ο Σπυρος ο Οικονομοπουλος ο Χοκαν Σαντμπεργκ ο Νιλσεν ο Σλισκοβιτς και ποσοι αλλοι.Ενα παληκαρι ομως απ οταν παιζαμε στα χωραφια της γ εθνικης θα το ηθελα αυριο.τον Ιβαν Μπρεσεβιτς!!!
Λείπουν πολλοί και αναρωτιέμαι γιατί. Πάντως ο Μίμαρος πρέπει ελλείψει φυσικής παρουσίας να τιμηθεί δεόντως με τα τεχνολογικά μέσα. Ο κορυφαίος όλων του 20ου αιώνα!
Μήνου, Πατικας, Σ. Χατζής, Π. Παπαϊωάννου (που ήταν κ αρχηγός) Μπορμπόκης, Κοπιτσής, Σλισκο... Δεν παρακολουθώ κ τη ζωή του καθενός, απλά φέρνω στο μυαλό παίχτες που έβλεπα μικρός κ έχουν χαραχτεί στη μνήμη. Απ'την άλλη δεν με ρώτησαν κιόλας ποιους ήθελα να δω εγώ που ζω κ στην Κέρκυρα πλέον, σημασία έχει το μέλλον που είναι μπροστά μας, νιώθω άλλος άνθρωπος πάντως, κάπως πιο φρέσκος, ανανεωμένος κ κατεβαίνω Αθήνα 2-3 φορές τον χρόνο, πάντα σε συνδυασμό με ματσάκι-κια.
Τελος οριστικα για μενα , Στελιος και Τονι , δε με νοιαζει τι και πως κτλ.
Κάτσε ρε φίλε!!! Διαγράφεις τέτοιου μεγέθους παίκτες της ΑΕΚΑΡΑΣ που γ΄ραψανε ιστορία με χρυσά γράμματα επειδή δεν θα έρθουν στα εγκαίνια; Δεν γίνονται αυτά. Ακόμα και εγώ που δεν τους πρόλαβα να δω να παίζουν, ξέρω την ιστορία τους και οι λόγοιι που δεν θα παρευρεθούν έχουν βάση. Θα ρθουν ως απλοί θεατές σίγουρα σε διάφορα παιχνίδια της ΑΕΚ.
ασε τον τρελο στην τρελα του
Φιλε μου δινει το παρων ο Κυριος Νεστοριδης με τοσα προβληματα υγειας , ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Και ποιος είσαι που κρίνεις και μηδενίζει την προσφορά του ΣΑΒΕΒΣΚΙ και του ΣΤΈΛΙΟΥ;;;
τεράστιες προσωπικότητες εντός και εκτός γηπέδων...
Ο καθένας έχει το λόγο του (που δεν τον ξέρουμε) και θα πρέπει να είναι ΣΕΒΑΣΤΟΣ. -
Επειδη τυχαινει να εχω γνωρισει τον Τονι ειναι πραγματικα πολυ κλειστος ανθρωπος που εχει περασει δυακολα στη ζωη του και ηρθε στην Ελλαδα λογω πολεμου. Δεν ειναι οτι δεν αγαπαει την ομαδα απλα δεν ειναι ο τυπος του τετοιου ειδους εκδηλωσεις χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εκτιμαει αυτα που περασε εδω. Τωρα για τον Στελιο φαινεται οτι εχει ενοχληθει με οσα εγιναν προσφατα και το δειχνει με αυτον τον τροπο
Νασαι καλα ρε παληκαρι , για μενα τελος , δε ειναι κακο.
Τι είπες τώρα ρε σκληροτράχηλε... Παιδιά να τους πούμε να εξαφανιστούν από τη γη. Δεν τους θέλει ο μεγα αεκτζής evo21.
Αυτή οι άνθρωποι μικρέ έχουνε δώσει το αίμα τους για την ομάδα. Ο Στελάρας μεγάλος αρχηγός και ο Τόνι ΑΕΚ λέει και κλαίει.
Ισως δεν εχεις κατανοησει την σπουδαιοτητα της αυριανης ημερας, η δε μπορεις.
Καταλαβαίνεις τι γράφεις?
Τώρα δε θα κοιμηθούν το βράδυ...
Μάλλον δεν τους έχεις δει και πότε από κοντά....
Συγνώμη αλλά δεν θα έπρεπε να είναι ο Δέλλας και ο Λυμπε? Μπορεί να μην σήκωσαν πολλά τρόπαια ομως προσέφεραν πολλά σε δύσκολους καιρούς κα ήταν παιχταράδες.
ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ π.χ ΣΤΕΡΙΟΥΔΑΣ ΝΙΚΟΛΟΥΗΣ ΡΑΒΟΥΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ
Θα είναι και ο κυρ Στέλιος και θα καμαρώνει!!!
ΑΕΚ είναι όλοι τους!!!
Και για λίγους μήνες δεν θα παρελάσει ο Κος Σεραφειδης,για τους ιδιους λιγους μηνες που μας εσπαγε τα νευρα ο ΑΒ,αυτος ο @#$%&@#.
Γιατί ρε Στέλιο? Εσύ που ποτέ δεν φόρεσες άλλη φανέλα στην καριέρα σου θα έπρεπε να ήσουν πρώτος των πρώτων !!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΈΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΊΚΤΕΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΊ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ . Π.Χ. ΣΕΖΑΡ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΓΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ
Προφανώς ο Παπαϊωάννου θα έμπαινε στο γήπεδο, αν δεν είχαν φροντίσει να σαμποτάρουν οι διάφοροι ακατονόμαστοι.
Στεωαχωρηθηκα για τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΜΗ .Αυτοσ και εαν μια απο τις μεγαλεσ μορφες τις ΑΕΚ .Σαν παιχτησ ο καλυτερος
Όλη η ιστορία της ΑΕΚ, υγεία σε όλους!