Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με απουσίες η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Με σημαντικές απουσίες ετοιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι της Κυριακής (2/10) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Καθόλου εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η επιστροφή της στην αγωνιστική δράση της Premier League, καθώς η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ καλείται να διαχειριστεί σοβαρές απουσίες στο ντέρμπι της Κυριακής (2/10, 16:00) κόντρα στη Σίτι στο «Έτιχαντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που τελευταία φορά αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα στις 4 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Άρσεναλ, είναι πολύ πιθανό να μην έχουν στη διάθεσή τους τους Αντονί Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Γάλλος επιθετικός παρά την εντυπωσιακή περίοδο προετοιμασίας που είχε, κερδίζοντας τη θέση του στο ρόστερ, παραμένει εκτός με τραυματισμό έχοντας αγωνιστεί ελάχιστα, ενώ ο Μάρκου Ράσφορντ έχει επίσης ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μην έχει προπονηθεί επίσης αυτή την εβδομάδα.

Εκτός αυτών, εκτός πλάνων φαίνεται να είναι και ο Χάρι Μαγκουάιρ, που ούτως ή άλλως έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, αλλά επίσης έχει επιστρέψει με πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού από τα ματς της εθνικής Αγγλίας.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ