Πάνω από τις δυνατότητες του Άρη αποδείχθηκε ο στόχος του Fiba Europe Cup, καθώς η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ηττήθηκε από τη νεοσύστατη Γουλβς με 83-72, παραμένοντας ανταγωνιστικός για περίπου 35 λεπτά.
Οι «κίτρινοι» ήταν μπροστά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, παίρνοντας διαφορά και εννιά πόντων (24-15), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε λύσεις στην άμυνα των Λιθουανών, οι βασικοί που παρέμειναν ίδιοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους ξέμειναν από δυνάμεις και η Γουλβς με συνοπτικές διαδικασίες πήραν την πρόκριση.
Ο Νότε ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη με 18π. και 7ρ. και τον ακολούθησε ο Χάγκινς με 16. Μοιραίος ο Τολιόπουλος, που είχε 2/9 τρίποντα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

