Σε συνέντευξή του στη Gazzetta dello Sport, ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν Πάολο Μαλντίνι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση ανανέωσης του Ράφαελ Λεάο«Ο Ράφα καταλαβαίνει και το λέει ο ίδιος πως η πορεία του περνά από τη Μίλαν. Θα υπάρξει μια διαπραγμάτευση και ξέρουμε πως οι δυνατοί παίκτες πρέπει να πληρώνονται ανάλογα με την αξία τους».
Θέλοντας να αφήσει και αιχμές για το μέλλον δήλωσε: «Στο μέλλον αν η ομάδα ανέβει επίπεδο θα προσαρμοστούν και τα ποσά, ενώ όλοι είναι προς πώληση για το κατάλληλο ποσό, σε όλες τις ομάδες του κόσμου».
Το τρέχον συμβόλαιο του Πορτογάλου εξτρέμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και Μίλαν και Ζόρζε Μέντες, ο μάνατζερ του Λεάο, έχουν καθίσει στο τραπέζι ώστε να φτάσουν σε μια συμφωνία για την ανανέωσή του. Το αγκάθι στην όλη ιστορία είναι ένα ποσό το οποίο χρωστά ο παίκτης στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που ανέρχεται στα 16 εκατ. ευρώ και θα ήθελε ο 23χρονος, κάπως να συμπεριληφθεί στο deal της ανανέωσης. Η Μίλαν από πλευράς της είναι ξεκάθαρη πως δεν έχει καμία ανάμειξη με τη συγκεκριμένη οφειλή, ενώ δύναται να προσφέρει συμβόλαιο αξίας 6,5 εκατ. το χρόνο στον ποδοσφαιριστή της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

