Από… πριονοκορδέλα πέρασε τον Βενσάν Κολέ ο Νάντο Ντε Κολό σχολιάζοντας την παρουσία της Γαλλίας στο Ευρωμπάσκετ. Το ασημένιο μετάλλιο δεν αρκεί για τον γκαρντ της Βιλερμπάν, που άσκησε σκληρή κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τρικολόρ».
«Στον τελικό έγιναν κακές τακτικές επιλογές. Δεν πήραμε καλές αποφάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως δεν ξέραμε πώς να το κάνουμε. Πιστεύω πως σε όλη τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ ήμασταν πολύ ασταθείς, παρότι φτάσαμε στον τελικό και λίγο πριν τον τίτλο. Είχαμε τις δυνατότητες, αλλά είναι σαφές πως πολλά πράγματα έγιναν λάθος. Είναι εύκολο να το λες τώρα, αλλά θα τα έλεγα ακόμη κι αν ήμουν εκεί. Είχαμε πολλή τύχη μέχρι τον τελικό, αλλά η Ισπανία ήταν πολύ καλύτερη στον τελευταίο αγώνα. Ο καθένας ήξερε το ρόλο του και δεν προσπαθούσε ατομικά. Πρέπει κι εμείς να βάζουμε ο καθένας το ατομικό του ταλέντο στην υπηρεσία του συνόλου», τόνισε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

