Καταιγιστικός ήταν ο ενισχυμένος Πανιώνιος στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Οι Νεοσμυρνιώτες συνέτριψαν με 106-62 τον ΟΦΗ στο «Ανδρέας Βαρίκας» προκρίθηκαν στην δεύτερη αγωνιστική της Α' Φάσης του Κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσουν, πάλι ως γηπεδούχοι, το νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Δούκα και Αχαγιά.
Η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Ηρακλειώτες φτάνοντας πολύ εύκολα στην πρόκριση.
Δεκάλεπτα: 24-13, 44-34, 77-55, 106-62
Αντίθετα, η επίσης ενισχυμένη Μύκονος που ανέβηκε στη Β' Εθνική αποκλείστηκε καθώς ηττήθηκε με 67-61 από τον Πρωτέα Βούλας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

