Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κίμιχ: Άργησε 12 χρόνια η συζήτηση για το Μουντιάλ στο Κατάρ

Ο Τζόσουα Κίμιχ σχολίασε το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε περίπου δύο μήνες το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα ξεκινήσει και επίσημα, σε μία διοργάνωση που έχει σηκώσει πολλή κουβέντα λόγω των συνθηκών εργασίας όσων δούλεψαν για την ανέγερση των υποδομών.

Την εν λόγω κουβέντα σχολίασε ο Τζόσουα Κίμιχ, που αποκρίθηκε πως «σαν παίκτης, ανυπομονείς πάντοτε για το Μουντιάλ. Υπάρχει πολλή κουβέντα για το φετινό, δικαιολογημένα. Νομίζω ότι άργησε δώδεκα χρόνια. Όλοι ήξεραν τις συνθήκες πριν ανατεθεί η διοργάνωση».

Υπενθυμίζεται πως έχουν γίνει πολλές καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης των εργατών, με 30.000 να υπολογίζεται ότι ήρθαν από το εξωτερικό να δουλέψουν.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πάνω από 15.000 θανάτους μεταναστών, ισχυρισμοί που απορρίπτονται από τους διοργανωτές...




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ