LIGUE 1- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ρεμς-Μονακό 0-3
(47' Γκολόβιν, 87' Μιναμίνο, 90' Μπεν Γεντέρ)
Το αήττητο σερί της, μακριά από το Πριγκιπάτο, στο πρωτάθλημα, 9 ματς χωρίς ήττα συνέχισε η Μονακό, που επιβλήθηκε 2-0 της Ρεμς, αποτέλεσμα-οξυγόνο για την ομάδα Φιλίπ Κλεμέν, μετά την ήττα, μεσοβδόμαδα, από τη Φερεντσβάρος.
Έχοντας υποχρεωθεί να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή από το 11ο λεπτό, η Μονακό πίεσε από τα πρώτα λεπτά, με τον τερματοφύλακα της Ρεμς, τον Ντιούφ, να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με αποκορύφωμα τη διπλή επέμβαση, σε προσπάθεια των Εμπολό και Μπεν Γεντέρ. Τα πράγματα για τη Μονακό έγιναν πιο εύκολα, μόλις στο 22ο λεπτό, όταν ο Λόκο της Ρεμς αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη, για δυνατό μαρκάρισμα. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 47', η Μονακό εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Από τα δεξιά, ο Ντισασί έβγαλε σέντρα, ο Γκολόβιν, ξεμαρκάριστος, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και, με κεφαλιά, έκανε το 0-1. Στο 62', οι παίκτες της Ρεμς πανηγύριζαν, βλέποντας τον Μπαλογκούν να έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από εκείνο το σημείο, η Μονακό είχε τον έλεγχο του ματς, ο Γκολόβιν, σκόρερ του 0-1, βγήκε στο 65' και τη θέση του πήρε ο Μιναμίνο, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ του 0-2 στο 87ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Μπεν Γεντέρ διαμόρφωσε το τελικό 0-3, αποτέλεσμα που φέρνει τη Μονακό στη πέμπτη θέση, έχοντας τρία συνεχόμενα τρίποντα. Παραμένει στη μία νίκη, μετά από οκτώ αγωνιστικές η Ρεμς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!