Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη νίκη και την εμφάνιση της ΑΕΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα, που ανέλυσε τα θετικά της ομάδας και εξήγησε πως οι παίκτες του παρήγαγαν ευκαιρίες, κάτι που το ζητά από αυτούς.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:
Για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι η ΑΕΚ έκανε το καλύτερό της παιχνίδι στο Αγρίνιο, είπε: «Συμφωνώ ότι σήμερα κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Είναι κάτι το οποίο το ψάχναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Είναι κάτι που δουλέψαμε αρκετά προκειμένου να το βελτιώσουμε, έχω κάνει αρκετές διαφοροποιήσεις μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και σήμερα η ομάδα επιθετικά η ομάδα έκανε αυτό που θέλουμε να κάνει. Δηλαδή να δημιουργεί ευκαιρίες».
Για τη βελτίωση της ΑΕΚ σε γενικότερο επίπεδο και για το αν έχει κάτι που θέλει να αλλάξει, είπε: «Όταν κάνεις μια ανάλυση με κρύο μυαλό, μπορείς να βρεις πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν. Η διαφορά με τα άλλα παιχνίδια είναι ότι σήμερα δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις που περιείχαν κίνδυνο στην αντίπαλη περιοχή. Προσθέσαμε το συγκεκριμένο κομμάτι στην πίεση και στην ένταση που ήδη είχαμε στο παιχνίδι μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί. Σήμερα πάντως τα παιδιά τα πήγαν καλά, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας περίμενε σε μια ζώνη κοντά στην αντίπαλη περιοχή και πρέπει να πω ότι δεν ήταν εύκολο το έργο μας με δεδομένο πως ο αντίπαλος μας περίμενε πολύ κλειστά».
Για το ντεμπούτο του Μουκουντί, τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο να μπει με τον τρόπο που μπήκε. Τον έβλεπα στις προπονήσεις, πήγαινε καλά, χάρηκα που τον είδα σε αυτό το επίπεδο. Όταν τον είδα για πρώτη φορά του είπα ότι πρέπει να περιμένει τη στιγμή. Μπήκε στο γήπεδο με επαγγελματισμό, με σοβαρότητα και για εμένα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάει ένας ποδοσφαιριστής με το δεξί. Θέλω να πω επίσης ότι είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα του Ελίασον».
Η ατάκα του για τις τέσσερις αλλαγές με τον Παναθηναϊκό: «Προχθές μετά το ντέρμπι πήγα για ψώνια και ήρθε ένας τύπος και μου λέει «εσύ πρέπει να είσαι τρελός γιατί άλλαξες τέσσερις παίκτες ενώ χάναμε 2-1». Η σκέψη αυτού του ανθρώπου ήταν αρνητική. Εγώ σκέφτομαι διαφορετικά. Όταν χάνουμε πρέπει να κερδίσουμε οπότε έπρεπε να πάρουμε ρίσκο. Αν ήθελα να μείνω στην Αθήνα γιατί είναι ωραία πόλη, θα έβαζα τρεις αμυντικογενείς. Εγώ όμως θέλω να κερδίσω και αυτή είναι η κεντρική ιδέα την οποία ακολουθώ. Δεν είμαι κανένας… τρελός να θέλω να παίζω μόνο επίθεση, όμως όταν χάνουμε αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να κερδίσει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αν θυμάμαι καλά αυτό πήγε και το έκανε και ο Δελας όχι ακριβώς αλλά έπαιξε πιο επιθετικά
Την άλλη βδομάδα τον έφαγαν
Με τον Δελα τότε η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο
Ματίας κάνε αυτό που ξέρεις οι περισσότεροι που γράφουν η λένε διαφορα αρνητικά δεν έχουν πάει γήπεδο σχεδόν ποτέ η μία φορά το χρόνο και αν
Καλά ρε ποιος τρελός αμπαλος πήγε και είπε τέτοιο πράγμα στον Almeyda? Ρε είστε τρελοί ρε!! Άμπαλοι Ε άμπαλοι...
Σε μερικούς σας κάνει μαθήματα Αεκτζιδικου DNA δωρεάν. Ο Αλμέιδα λίγους μήνες εδώ και έχει καταλάβει το πραγματικό μεγεθος της ΑΕΚ. Κάποιοι γηγενείς εχουν μείνει στα χωραφια της γ'εθνικης...
Τι πάτε ρε και του λέτε του ανθρώπου, ακούς εκεί είσαι τρελός που έκανες αλλαγές.. αφήστε τον προπονητή και την ομάδα να δουλέψουν ρε μίζεροι
Τί να μας πει τώρα αυτός ο άσημος Αργεντίνος, σε εμάς τους υπερεπιστήμονες της μπάλας???
Σωστός!
Έλα τώρα μωρέ με τον αργεντίνο. Το πολύ πολύ να μας δώσει πρωτάθλημα, καλή μπαλίτσα και μπολική καψουροτρέλα για την ομάδα... αντε και καμιά τρελή πορεία στην Ευρώπη.... εκεί που ξεσυνηθίσαμε άντε πάλι να προσαρμοστούμε σε όλα αυτά!!!!