«Αθώο» έκρινε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τον Τάσο Μητρόπουλο, όσον αφορά το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ -στο περιθώριο του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την όγδοη αγωνιστική- στο οποίο πρωταγωνίστησε, αφού ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα.
Παράλληλα, αναβλήθηκε η υπόθεση του Γιώργου Παράσχου, ενώ ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκαν άλλες τέσσερις ΠΑΕ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:
Α) ΠΑΕ Ηρακλής : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Κέρκυρα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : Απαλλάσσεται.
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός,Τ.Μητρόπουλο(Εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Τ.Μητρόπουλου: Κρίνει εγκαλουμένους ατιμώρητους λόγω μη αναγραφής του συμβάντος στο Φ.Α. από τον διαιτητή. (Άρθρο 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ. 6 α, ε του ΠΚ της ΕΠΟ).
Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.
ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της :συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της :επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 7η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Κ17 ΟΠΑΠ, 6η αγωνιστική
Α) Πανιώνιος (Κ17) : Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Πανιώνιος διότι «Την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα δεν είχε προσέλθει ο Γιατρός του αγώνα. Αφού ο διαιτητής περίμενε για εύλογο χρονικό διάστημα, μετά την παρέλευση των σαράντα (40΄) λεπτών αποφάσισε την οριστική ματαίωση του αγώνα» στον αγώνα Πανιώνιος-Ατρόμητος : Κρίνει ατιμώρητη την εγκαλουμένη διότι ή μη έγκαιρη προσέλευση του Ιατρού οφείλεται σε ανωτέρα βία και διατάσσει τον επαναπροσδιορισμό της διεξαγωγής του ματαιωθέντα ποδοσφαιρικού αγώνα.
* Η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΕ skoda Ξάνθη-Παράσχος αναβλήθηκε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γεια σου Ελλάδα...