Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δημοσκόπηση: Το 64% των Τούρκων δεν θεωρεί τους Έλληνες εχθρούς

Μόλις το 35.7% του κόμματος Ερντογάν πιστεύει πως υπάρχει εχθρότητα, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την άποψη της κοινής γνώμης στην Τουρκία για την Ελλάδα και τους Έλληνες αποτυπώνει δημοσκόπηση «χαστούκι» στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερνοτγάν. Μια έρευνα που δείχνει ότι ο τουρκικός λαός δεν θεωρεί τον ελληνικό «εχθρό».

Η δημοσκόπηση έγινε από την εταιρία metropoll. «Με τον ελληνικό λαό έχουμε εχθρότητα ή όχι; ο ελληνικός λαός είναι εχθρός ή φίλος;» είναι το ερώτημα της έρευνας. Το 31,3% λέει «ναι» υπάρχει εχθρότητα, ενώ το 64% των ερωτώμενων απαντούν «όχι», σύμφωνα με τα ευρήματα που παρουσίασε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Σε ό,τι αφορά τα κόμματα, είναι ενδεικτικό ότι στο ίδιο το κυβερνών κόμμα AKP του Ερντογάν μόνο το 35,7% λέει «ναι» και το 60,3% «όχι» δεν έχουμε εχθρότητα, ενώ ακόμα και στο… εθνικιστικό κόμμα MHP του κυβερνητικού εταίρου Μπαχτσελί μόλις το 39,7% λέει «ναι», ενώ το 57,8% λέει «όχι»!

Παράλληλα, στο κόμμα του άλλοτε υπουργού του Ερντογάν Αλί Μπαμπατζάν DEVA, το 43,6% λέει ότι «ναι» υπάρχει εχθρότητα, ενώ το το 54,5%  λέει «όχι».

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ