Τη Δευτέρα (19/9) θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ. Το ντέρμπι μετατέθηκε, καθώς το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, διεξάγεται πολυπληθής δράση με ελεύθερη είσοδο στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ (αγώνες drift cars). Έτσι, για λόγους ασφαλείας, όπως έγινε γνωστό ορίστηκε το ματς τελικά για τη Δευτέρα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» με ώρα έναρξης τις 19:00.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ρε παίδες ψάχνω κι εγώ τα προχθεσινά μας σχόλια και πουθενά ... τώρα κατάλαβα πως κάπου χάθηκαν.
Δεν ξέρω άν και τί προλάβατε να διαβάσετε, γράφω τα βασικά σε περίληψη.
Εγώ θα είμαι λίγο πιο αισιόδοξος και για τους ίδιους λόγους που αναφέρετε πιστεύω πως το παιχνίδι είναι 50-50. Τουλάχιστον ό,τι έχω δεί μέχρι τώρα από τον γαύρο δεν είναι για φόβο, από την άλλη όμως εμείς είμαστε πολύ πίσω επιθετικά, σε αυτοματισμούς κλπ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν το βρούμε στοιχειωδώς στην επίθεση και ο κόσμος βοηθήσει και δεν δυσκολέψει το μάτς, θα μας έδινα ένα ισχνό ή λιγότερο ισχνό +. Αν με "φοβίζει" κάτι στον γαύρο δεν είναι οι ψηλοί αλλά τα άκρα του.
Για τους προληπτικούς ξαναλέω πως πρόπερσι στο treble ξεκινήσαμε με γαύρο στο +9, και μεθαύριο 19 παίζουμε στις 19 και ο τύπος στον πάγκο φόραγε το 19 :) (εντάξει, μή βαράτε !).
Καλή τύχη, ή μάλλον καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας.
Οοοοοοολε ! Να δούμε την ομαδάρα μας από κοντά !
Μπράβο φίλε μου!! Πολύ καλή η εξέλιξη και για μένα αφού ήμουν σε δίλημμα αν θα ανέβαινα Αγρίνιο ή θα καθόμουν για το χάντμπολ.
Να γράψω κι εγώ ένα σχόλιο σε συνέχεια όσων λέγατε χθες ( σε ένα άρθρο που το έφαγε η μαύρη τρύπα). Να ξεκινήσω με τον αδερφό Ματίας που (προφανώς καλοπροαίρετα) με χαρακτήρισε γκουρού. Αδερφέ μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά πίστεψε με υπάρχουν εδώ παιδιά που γράφουν και βλέπουν πολύ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότερο το άθλημα και πιθανότατα καταλαβαίνουν και περισσότερα απ' ότι εγώ. Δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις για το χάντμπολ. Μου αρέσει, το βλέπω αρκετά και προσπαθώ να σκέφτομαι όσο γίνεται με ψυχραιμία και σε βάθος σε σχέση με το άθλημα. Μέχρι εκεί όμως.
Πάμε τώρα στο αγώνα της Δευτέρας. Θα έλεγα ότι προσωπικά θεωρώ ότι αν μια ομάδα μπορεί να θεωρηθεί φαβορί αυτή δυστυχώς είναι τα ΙΕΚ. Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρσι ενώ εμείς έχουμε αλλάξει προπονητή και τους περισσότερους παίκτες μας. Είναι πρώτη αγωνιστική οπότε το αβαντάζ πάει σε αυτούς. Αν το παιχνίδι γινόταν Νοέμβρη ή Δεκέμβρη θα μιλούσαμε με άλλους όρους.
Στα του ματς θα έλεγα ότι για μένα το κλειδί θα είναι να δούμε τη πολύ δυνατή άμυνα που βγάλαμε κατά διαστήματα στα φιλικά σε μεγάλο μέρος του αγώνα και (έστω) ένας από τους πλέι μεικερ μας να βρεθεί σε μεγάλη μέρα. Αν γίνουν αυτά τα 2 τότε ναι πιστεύω μπορούμε να τους κερδίσουμε.
Καλημέρα αδέρφια, dm πολύ χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα!!! Toni συμφωνώ μαζί σου τα περί γκουρού, καλοπροαίρετα το γράφει ο αδερφός Matias αλλά νομίζω πως γκουρού είμαστε σε άλλα πράγματα (μπύρες, χαβαλέ κτλ) πάντως όχι στο χάντμπολ. Όντως κατά καιρούς έχω διαβάσει σχόλια υψηλού επιπέδου από παιδιά που δεν γράφουν συστηματικά και σίγουρα έχουν εξειδικευμένες γνώσεις στο άθλημα που λατρεύουμε. Συζήτηση καφενειακού επιπέδου κάνουμε, απλά εδώ βγάζουμε τα απωθημένα μας που στον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έξω κόσμο δεν μπορούμε, γιατί μας κοιτούν σαν χάνοι. Καλή αρχή σήμερα και στο CL, να δούμε παιχνιδάρες, αλλά τη Δευτέρα παίζει η καλύτερη ομάδα του κόσμου, η ΑΕΚΑΡΑ!
Toni χαρακτήρισα(εννοείται και εξυπακούεται)καλοπροαίρετα εσένα και τον Ivano γκουρού,διότι διαβάζοντας τα σχόλια σας πάντα υπάρχουν εξειδικευμένες αναφορές σας σε πιο τακτικά θέματα.Εν αντιθέσει με εμένα,που όπως είπα και στο χθεσινό άρθρο(που το έφαγε όπως είπες και συ η μαύρη τρύπα)ξέρω μόνο τα βασικά,έμαθα χάντμπολ χάρη στους ΜΆΓΚΕΣ.Συμφωνώ σε όσα λες.Με πονάει αλλά έχεις δίκιο,ότι αυτοί είναι το φαβορί και συμφωνώ απόλυτα ότι για να κερδίσουμε την Δευτέρα πρέπει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίξουμε δυνατή άμυνα και στην επίθεση θα πρόσθετα,ότι πρέπει να παίξουμε πιο safe όσον αφορά τις τελικές πάσες,διότι στα φιλικά είδαμε αρκετές παρακινδυνευμένες πάσες.Με την νίκη το Σάββατο στο Αγρίνιο και την Δευτέρα στο Κασιμάτης ΑΕΚΑΡΑ!