Μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του Χόρχε Σαμπάολι από τη Μαρσέιγ η διοίκηση του Πάμπλο Λονγκόρια κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε με τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα. Οι πρώτες μέρες του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία δεν ήταν ιδανικές.
Ο Κροάτης τεχνικός ήρθε σε ρήξη με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους στη διοίκηση, προεξέχοντος του αρχηγού τους, Ντιμίτρι Παγέτ, ενώ είχε αποδοκιμαστεί έντονα από τους οπαδούς πριν την πρεμιέρα με τη Ρεμς. Περίπου 40 ημέρες μετά και η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς η Μαρσέιγ έχει κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Ligue 1. Μετά και τη νίκη στο ματς με τη Λιλ οι Μαρσεγέζοι έφτασαν τους 19 βαθμούς, έχοντας, έξι νίκες, μια ισοπαλία και ισοβαθμεί με την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!