Quantcast
NEWS
7 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αραούχο: Στο πρώτο πέναλτι μετατράπηκε ένα άουτ σε κόρνερ, το δεύτερο πέναλτι έγινε… εκτός περιοχής! (VIDEO)

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για τον Βούλγαρο διαιτητή που αλλοίωσε το αποτέλεσμα υπέρ του Παναθηναϊκού

Δηλώσεις στην Cosmote Tv παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και φυσικά αναφέρθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή, τον Βούλγαρο διαιτητή Καμπάκοφ, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Αραούχο:

Που κρίθηκε το παιχνίδι; “Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος δεν αισθάνθηκε άνετα με εμάς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως στην φάση του πρώτου πέναλτι, μετατράπηκε ένα άουτ σε κόρνερ, ενώ στο δεύτερο πέναλτι που δίνεται γίνεται η φάση εκτός περιοχής. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες να ζητάνε ξένους διαιτητές, αφού είτε με Έλληνες είτε με ξένους τα αποτελέσματα είναι τα ίδια”.

Για το τι έλειψε στην επανάληψη; “Μας έλειψαν στο δεύτερο μέρος πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τις επιθέσεις μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Αναλαμβάνω την ευθύνη σαν αρχηγός και ζητάμε μια συγνώμη από τον κόσμο. Εγώ έχασα δύο ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε”.

 



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ