Θετικές -και άμεσες- εξελίξεις στην προσπάθεια της ΑΕΚ ν’ αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ προανήγγειλε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η υπόθεση προχώρησε και εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας θα «κλείσει» η σπουδαία μεταγραφή.
Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι η «Ένωση» θωρακίζεται αμυντικά (μ’ έναν παίκτη ποιοτικό, έμπειρο και ικανό να παίξει σε 4-5 θέσεις), αναφέρθηκε και στο θέμα του επιθετικού.
Εκεί όπου τόνισε ότι θα υλοποιηθεί η εισήγηση του Αλμέιδα (για επιθετικό συμπληρωματικό, που θα έρχεται από τον πάγκο όπως το έκανε κάποτε ο Χασάν στον Ολυμπιακό) και γι’ αυτό τον λόγο προχωρά η λύση του Φαν Βέερτ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα πω και εγώ την τρέλα μου!!! Mel φέρε 30 επιθετικούς να βάζουμε 15 με 20 γκολ την παρτίδα γιατί αυτοί εδώ έχουν τρελαθεί!! Η ομάδα χτίζεται και θέλει υπομονή!! Όποιος δεν έχει χάνει τον καιρό του!!
Ο οσφπ έχει 4 φορ. Μετά θα μας φταίνε οι άλλοι. Ο αραουχο και μετά το χάος. Γιατί ο λιβαι χαραμίζεται στα φορ. Και παίρνουμε έναν φορ από τον Βόλο 32 χρόνων. Και όπως λέτε σαν 3ο. Εεε ας παίρναμε έναν από Αργεντινή 22 χρόνων μπας και έβγαινε κελεπούρι. Παίκτη από Βόλο για να μπει στην Αγία Σοφία των πανακριβων διάρκειας.
Κάτσε ρε φιλαράκι έχεις το νεότερο και ποιο σύχρονο γήπεδο σε Ελλάδα και πέριξ.. πόσα να στο αφήσουν το διαρκείας εσένα.. και εμένα; Είπαμε έσοδα, έξοδα τι δεν καταλαβαίνεις; Όταν φέρνει η ομάδα λεφτά οι παίκτες δηλαδή θα δεις και [σπατάλες] !!
Φίλε μου κι αν Φαν Βέερτ σου βάλει 10-12 γκολακια ξεκλειδώνοντας ματς;;;;
ζήτημα είναι αν παίξει σε 10 ματς
Ε εαν ηταν ετσι ρε φιλε να κρατουσαμε τον Ανσαριφαρντ που και αυτος βαζει 10-12 γκολακια επισης.
Είδες εσύ τον Ανσαριφάρντ να μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά πλέον; Ο άνθρωπος δεν το έχει. Σερνόταν. Κι από όταν τραυματίστηκε στο μάτι ακόμα χειρότερα. Ο Φαν Φέερτ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Ναι μπορεί να το κάνει. Το θέμα όμως είναι ότι παίζεις με τις πιθανότητες. Σίγουρα αν ερχόταν ο μακαμπου θα ήταν πιο πολλές. Νιώθεις μια σιγουριά παραπάνω για την επένδυση της ομάδας. Αλλά όταν λέμε υπομονή και θα φανεί στο χορτο μπορεί να σε κάψει και να ξεφύγουν οι άλλοι.
Πλέον η ομάδα έχει ροστερ Αγιά Σοφιάς...
Ήρθαν διεθνείς μουντιαλικοί παικταράδες, με μεγάλο βιογραφικό και σε καλές ηλικίες.
Δε γίνεται οι άλλοι να βγάζουν παικτακια απο το πουθενά κι εμείς να ψάχνουμε τη θέση και τα ψυχολογικά των παικτων..
Υλικό υπάρχει, κίνητρο υπάρχει, στήριξη δεδομένη, VAMOS AEKAΡΑ μου!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τα καλύτερα έρχονται....
Θετική σκέψη, ένωση και χημεία για μεγάλες στιγμές στον Ναό μας!!!
θα πέσουν τα τσιμέντα... κ μόλις το χτίσαμε το γήπεδο
Σε περίπτωση που κλείσει τελικά η μεταγραφή του Σιντιμπέ, το μπαλάκι πλέον πέφτει σε μεγάλο βαθμό στον Αλμέιδα. Έχει κουράσει λίγο η τόση πολύ κριτική για τον Γκραρσία σέντερ φορ και τον Γκατσίνοβιτς μπακ – χαφ - εξτρεμ αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως παράλογη. Από τη στιγμή δηλαδή που θα έχει ένα πολύ ποιοτικό μπακ παγκόσμιας κλάσης από δεξιά, θα είναι παράλογο να παίζει εξτρεμ ή μπακ χαφ ο Γκατσίνοβιτς. Το ερώτημα πλέον είναι η αριστερή πλευρά που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλέπουμε ότι υστερεί αρκετά στα μπακ.
Τέλος ένα σχόλιο σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Ο ολυμπιακός πήρε πριν 2 μήνες τον Ζιργκεναγκελ και τον Ντε Λα φουέντε μετά βαΐων και κλάδων ως παιχταράδες. Όλοι μας είδαμε από τα 5-6 παιχνίδια που έπαιξαν ότι είναι πολύ μέτριοι παίκτες. Τι έκανε λοιπόν ο Ολυμπιακός ? Τους έκοψε άμεσα από την Ευρώπη και μάλλον θα τους στείλει άρον – άρον δανεικούς και αγύριστους. Δεν κάθισε δηλαδή ούτε να το συζητήσει, ούτε να το αναλύσει, ούτε να τους δώσει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, ούτε και να το σκεφτεί ηθικά ή συναισθηματικά. Απλά είδαν ψυχρά οτι δεν κάνουν για την ομάδα και τους έκοψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Εμείς τι θα κάναμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις ? Θα τους δίναμε 15 ευκαιρίες απλά επειδή θα ήταν νέα μεταγραφικά αποκτήματα μέχρι τελικά ο κόμπος να φτάσει στο χτένι και όταν το παίρναμε απόφαση ότι είναι μέτριοι παίκτες τότε θα τους παραγκωνίζαμε. Αυτοί φυσικά θα κάθονταν πάνω στο συμβόλαιό τους και εμείς θα παλεύαμε να τους αποδεσμεύσουμε μετά από 1-2 χρόνια. Αυτά ως τροφή για σκέψη.
Στον Ολυμπιακό, που χρησιμοποιείς ως παράδειγμα, όσοι αρνούνται να αποχωρήσουν στέκονται ξαφνικά άτυχοι και μπαίνουν διαρρήκτες στο σπίτι τους, ή τους βαράνε άγνωστοι στον δρόμο.
Αυτά ακριβώς που αναφέρεις για τον Ολυμπιακό (και που καλώς πράττουν έτσι) σε αντιδιαστολή με μας που περιμένουμε "αιώνια" πότε θα αποδώσουν οι μεταγραφές μας (π.χ. πέρυσι Μισελέν,Λεταλέκ,Μήτογλου κ.α.) είναι η χαώδης διαφορά μας που μας κρατά δεκαετίες μακριά από τίτλους.2 γνωμικά χαρακτηρίζουν αυτό το τέλμα : "Ελλείψει χρημάτων,στάση εμπορίου" και "Η φτήνια τρώει τον παρά".
Κύριε Κετσετζόγλου,
25.000 φίλαθλοι της ΑΕΚ πληρώσανε 400 Ευρώ το λιγότερο για εισητήριο διαρκείας. Δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία στην επένδυση των φιλάθλων σε σχέση με την επένδυση και την στήριξη της ομάδας και αναφέρομαι και στα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα κάποιοι που πληρώσανε αυτό το ποσό δεν είδαν και 2... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδια της ομάδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι λόγοι που κατέληξε στον Φαν Βέερτ η ομάδα είναι ότι είτε δεν είχε γίνει καμία προετοιμασία για CF είτε το μπάτζετ έφτανε μόνο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι αν θα βάλει 10 γκολ ο Φαν Βέερτ στις μικρομεσσαίες ομάδες αλλά εάν θα κοντράρει τους βασικούς αντιπάλους της που εδώ και 5 χρόνια αδυνατεί. Η ομάδα έχει κάνει βήματα προς βελτίωση σε μεταγραφικό επίπεδο όμως δεν έχει κάνει καμία κίνηση στο να δικαιολογήσει την τιμή αγοράς του προϊόντος που προωθεί ούτε να κοντράρει τους βασικούς της αντιπάλους στα ίσια.
Τέλος, η ΑΕΚ θα πρέπει να δουλέψει ως σύγχρονο Ευρωπαϊκό club γιατί καμία σχέση δεν έχει ακόμα με αυτό.
Υ.Σ. 4-3-3 ή 4-2-3-1
και επειδή κάθε χρόνο πληρώνεις 1 διαρκείας και καλά κάνεις, οφείλει η ΠΑΕ να λογοδοτεί σε κάθε έναν από εσάς για τις μεταγραφές που έκανε? Δηλαδή αν κάθε χρόνο αγοράζεις iphone θα έχεις άποψη για το επόμενο? Και στις δύο περιπτώσεις δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις το προιόν που αναφέρεις.
Ο Ολλανδός τους μεγάλους που λες τους κερνάει γκολάκια εδώ και καιρό...
Συμφωνώ σε όλα αλλά αυτό το " μάλιστα κάποιοι που πλήρωσαν αυτό το ποσό δεν είδαν και 2 παιχνίδια της ομάδας " είναι λάθος . Όσοι ήθελαν να μπουν μπήκαν . Μην κράζουμε την ομάδα για πράγματα που δεν ευθύνεται
Πάντως για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ο Φαν Βέερτ μπορεί να μην είναι ο φορ των ονείρων μας, αλλά γκολτζής είναι. Το διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι πέρυσι και γενικά οι αριθμοί σε όλη την καριέρα του είναι πολύ καλοί. 147 γκολ έχει βάλει και μάλιστα τα περισσότερα σε δυνατά πρωταθλήματα (Ολλανδία και Δανία) όχι σε Αραβία και Κίνα. Και παρόλο που ειναι κλασικός φορ περιοχής, έχει την τεχνική και την ευελιξία να κινείται πολυ καλά και έξω από αυτήν. Από την άλλη ειναι μεγάλο λάθος να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απαξιωνεται ένας παίκτης σαν τον Αραούχο, που εκτός από το ότι έχει αποδείξει την κλάση και την αξία του, έχει και αυτό το ιδιαίτερο ψυχικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της. Γι αυτό άλλωστε είναι από φέτος και ο αρχηγός της ομάδας. Είναι λοιπόν τουλάχιστον άκομψο, αλλά και άδικο και μάλλον επιζήμιο για την ομάδα να απαιτούμε φορ που θα τον αφήσει στον πάγκο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του ίδιου και του προπονητή να βρεθεί ο τρόπος να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Για μένα η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινάει από τον Αραούχο, τον Γκαρσία, τον Βίντα και τον Γιόνσον.
Να είμαστε ειλικρινείς φίλε…. Το καλό της ΑΕΚ θελουμε και οι δυο… Όταν έχεις δει επίθεση με Ντέμη και Μπατιστα, και πιο παλιά Δημητριάδη και Αλεξανδρή δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τοτέμ τον Αραουχο!!!! Τι να το κάνω το ψυχικό δέσιμο όταν η ομάδα χρειάζεται γκολτζη επιπέδου Ελ Αραμπί και Σισέ και ο Αραουχο ΔΕΝ είναι τέτοιος!!!!! Οποίος δε το βλέπει απλά εθελοτυφλεί και η ΑΕΚ δε πρέπει να λειτουργεί ως ίδρυμα . Φαν Βέερτ βασικός ελπίζω καθώς έχει αποδείξει τι παστελωτης είναι….
Μαζί με τον Φαν Φεερτ δεν φαιρνουμε και τον Φερνάντεζ ? Φανηκε από τα ματς με τα Γιάννενα και με τον Βόλο ότι χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη
Ο Ολλανδος ειναι σε φορμα ξερει το ελληνικο πρωταθλημα πιστευω ειναι μια καλη λυση τωρα ο Φερναντεζ πραγματι ειναι ωραιος παιχτης αλλα εχουμε πολλους στη θεση του και τα ματς φετος ειναι περιορισμενα καθως δεν εχουμε Ευρωπη.
Κώστα το μπαμ που έλεγες ότι μπορεί να γίνει σαν τελευταία μεταγραφή στην μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχει ακομη η διάθεση να γινει είτε κλείνουμε με αυτές τις δύο θέσεις?
Προβλέπω μεγαλύτερο ΜΠΑΜ από του Σιντιμπέ...
Ο τίγρης θα βάλει μέσα στον ΝΑΟ μεγάλη ΑΕΚ...
Εκτός την Μπετις που τώρα έδειξε ενδιαφέρων
Και χωρίς καμία άλλη πρόταση από την αρχή που έμεινε ελεύθερος
30 ο αμυντικός που θέλει
30 ο επιθετικός που θέλει
Και οι δυο με μακροχρόνια συμβόλαια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όντως μιλάμε για καλές περιπτώσεις ενώ είσαι στην αναζήτηση από τα μέσα Ιουλίου
κατά τα αλλα όλα καλα;;;
Είχε φτάσει στο σημείο να υπογράψει με την νοτιχαμ η νοτιχαμ τώρα κλείνει τον Οριε επίσης τον ήθελε και η γουεστ χαμ αλλά ο χρόνος συμμετοχής μπορεί να ήταν μικρότερος στην ΑΕΚ θα παίζει βασικός μην λέμε βλακειες τώρα όλοι ξενερωσαμε με Βαν Φέρτ αλλά δεν γίνεται να μειώνουμε την μεταγραφή του Σιντιμπε που μέχρι πέρσι έπαιζε βασικός στην Μονακό
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά... Με φαν φερτ δεν παμε πουθενα!!!
Καληνύχτα και μην ξαναεπστρεψεις με αυτά τα σχολια που κάνεις.
Δεν θεωρεισε φίλαθλος μας με αυτά που λες.
Στα γρήγορα διαγραφή
Μετά τον Γάλλο, παίρνεις και Τααράμπτ στο κέντρο και τελειώνεις...
Υ.Γ. Υπάρχει εμπλοκή στη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Αγγλία...
Αν ο Αλμέιδα ήθελε 3ο επιθετικό (μετά από Αραούχο και Λιβάι) για λύση από τον πάγκο, τότε γιατί δεν κρατήσαμε τον Καρίμ που ήταν ό,τι έπρεπε γι αυτό το ρόλο;
ι ένα ματς, θεωρείται και νιώθει βασικός.
Η άποψή μου είναι ότι ομάδες του μεγέθους της ΑΕΚ απαγορεύεται να κάνουν μεταγραφές "αναπληρωματικών". Πρέπει όλοι να έρχονται με προοπτική βασικού, να ματώνουν στην προπόνηση για τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φανέλα 11άδας και ας ξεκινάει ο καλύτερος. Ειδικά τώρα που επιτρέπονται οι πολλές αλλαγές, ένας σέντερ φορ που μπαίνει σχεδόν σε κάθε ματς στο 55-60, είτε για να ξεκουράσει τον άλλον, είτε μπας και βάλει γκολ και γυρίσει/ξεκλειδώσε
Επίσης πρέπει να βλέπουμε και τον ανταγωνισμό. Δεν μπορεί π.χ. ο γαύρος να έχει ως σέντερ φορ από τον πάγκο τον Ελ Αραμπί κι εμείς Φαν Βέερτ. Και αν πει κάποιος ότι ως δεύτερος πίσω από τον Αραούχο λογίζεται ο Λιβάι, πρώτον αυτό προϋποθέτει σύστημα με ένα σέντερ φορ και δεύτερον τόσο ο Αραούχο, όσο και ο Λιβάι δεν είναι σε καμία περίπτωση φουνταριστοί. Η ΑΕΚ χρειάζεται σέντερ φορ περιοχής, όπως ήταν ο Καρίμ στα καλά του.
Μακάρι να χαλάσει του Ντιέγκο Κόστα στην Γουλβς μπας και... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Dhmiourgiko mesoepithetiko epipedou tha paroume?
Den tsoulaei h mpala...o pineda exei soutara alla den einai o dhmiourgikos mesos pou xreiazomaste.. o mantalos epishs exei apodeixei oti den mporei na epwmistei auton ton rolo...theloume paixtara gia dhmiourgeia pisw apo ton epithetiko
το προβλημα με τον πινεδα ειναι οτι παιζει μονο στο 1/3 του αντιπαλου και με τον σιμανσκι μεσα η μπαλα δεν φτανει ποτε εκει και ο αραουχο βγαινει αυτος να κανει την δουλεια την δουλεια τον πινεδα...βεβαια γιαυτο το λογο ο αλμειδα δεν βγαζει και τον σιμανσκι απο την εντεκαδα γιατι τον πινεδα δεν τον υπολογιζεις ουτε καν σαν δεκαρι και στην ουσια χανεις ενα κεντρικο χαφ που μονο η ενταση και τα τρεξιματα του σιμασκι καλυπτουν την θεση... πραγματικα ο αλμειδα εχει φτιαξει ενα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιεργο συνολο και στα ματια μου ζηταει και δυσκολα πραγματα τακτικα... ειναι ο ορισμος του χρειαζομαι χρονο αλλα στην Ελλαδα και ποσο μαλλον στην φετινη ΑΕΚ δεν υπαρχει χρονος για χασιμο
Eυτυχως που ειπαν οτι ο Τζινι ερχεται για την δευτερη ομαδα και οτι δεν επηρεαζει τον σοβαρο επιθετικο που θα παρουμε.Σοβαρα πραγματα.
Ο Ολλανδός είναι ακριβώς ότι χρειάζεται η ομάδα φέτος. Χωρίς Ευρώπη ένα ιδανικό στήριγμα του Σέρχιο και του Γκαρσία. Το θέμα είναι να πάρει ενα άκρως ποιοτικό παίχτη όπως ο Φερνάντεζ πακέτο για να έχουμε 10-12 ασιστ το χρόνο.. Αν έρθει και σιντιμπέ η αναβάθμιση θα είναι τεράστια πίσω. Λίγο δουλειά στο Μοχαμαντι και θα έχουμε πίσω 4 άδα σούπερ για 4-4-2 ή 4-3-3 .η 4-2-3-1
Το ότι ένας 32χρονος είναι ότι πρέπει για την ΑΕΚ που η μεγαλύτερη του ομάδα ήταν ο βόλος με ξεπερνάει. Μετά απορούμε γτ παλεύουμε για 3ο-4οι
Όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά μην τον αδικείς. 112 συμμετοχές στην Erendivisie της Ολλανδίας με 41 γκολ. Παίκτης Ντεν Βός, Γκρόνιγκεν και Εξέλσιορ. 54 συμμετοχές στην Άαλμποργκ της Δανίας με 18 γκολ. Κάποτε τα ίδια λέγαμε για τους Μαρτσέλο και Μαλαδένη της Ξάνθης και για τον Λάκη της Νάουσας. Ας τον δούμε, ας τον υποστηρίξουμε και μετά να τον κρίνουμε αυστηρά.
Στο ολλανδικό πρωτάθλημα 41 γκολ σε 112 συμμετοχές είναι οκ δηλαδή? Ο γιακουμακης τα έβαλε πέρσι αυτά.
Όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά μην τον αδικείς. 112 συμμετοχές στην Erendivisie της Ολλανδίας με 41 γκολ. Παίκτης Ντεν Βός, Γκρόνιγκεν και Εξέλσιορ. 54 συμμετοχές στην Άαλμποργκ της Δανίας με 18 γκολ. Κάποτε τα ίδια λέγαμε για τους Μαρτσέλο και Μαλαδένη της Ξάνθης και για τον Λάκη της Νάουσας. Ας τον δούμε, ας τον υποστηρίξουμε και μετά να τον κρίνουμε αυστηρά.
Κόψτε επιτέλους αυτή τη νοοτροπία,τι πάει να πει είναι καλός ο Βαν Φεερτ; Σε μια σοβαρή ΑΕΚ από διοίκηση μέχρι παίχτες δε θα περνούσε ουτ απέξω. Αυτή τη στιγμή εχουμε ως βασικό τον υπερτιμιο Αραούχο που είναι ψευτο εννιάρι και έναν Γκαρσία που όπως πάει θα χαθεί.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΗΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΛ.Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΚΟΛΤΖΗ.ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ.ΑΜ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
Η ΑΕΚ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!! ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ; ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ!!!! ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΛΕΜΕ!
Ήταν που θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα το φορ. Απόλυτη ξενερα. Ο κόσμος πλήρωσε. Έσοδα υπάρχουν πάρα πολλά και παίρνουμε φαν φεερτ
Αν στην ομάδα νομίζουν ότι με σεντέρ φορ τύπου Φαν Βεερτ έστω και σαν 2ος θα κάνουν ομάδα πρωταθλητισμού λυπάμαι αλλά η προσωπική μου άποψη είναι εντελώς αντιθετη
H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΕΡΑ.....ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΡΧΙΟ ΤΟ ΧΑΟΣ...ΠΑΛΙ 3-4 ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΡΕΜΑΣΜΈΝΗ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ
Παρτε ρε ενα σεντερ φορ κλασης, φιλοτιμος ο Αραουχο αλλα δεν ειναι σεντερ φορ περιοχης. Ο λιβαι δεν ειναι καν σεντερ φορ. Παλι με πειραματα. Μυαλο δεν βαλατε τοσα χρονια.