Μετά από δυο σερί ήττες, η Βαλένθια επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 5-1 της Χετάφε, για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga.
Παρά τη νίκη, με ευρύ σκορ, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, αλλά και για το γεγονός πως έμεινε με δέκα παίκτες. Μάλιστα, θυμήθηκε τον απίστευτο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ της Κωνσταντινούπολης, το 2005.
Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 5-1 επί της Χετάφε, ο Γκατούζο είπε το εξής: "Είμαι εκνευρισμένος. Δεχτήκαμε γκολ, κάναμε λάθη και φάγαμε κόκκινη κάρτα. Θα πρέπει να δίνουν οι παίκτες το 100% ως το τέλος και να μη χάνουν τη συγκέντρωσή τους. Έχασα κάποτε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ από 3-0 και είδα μπροστά στα μάτια μου την Παναγία".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!