Με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη. Αμέσως μετά το τέλος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του τελευταίου αποκτήματος, Νίκλας Ελίασον. Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ είναι στην 20άδα και αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με το Δικέφαλο στο στήθος, ερχόμενος πιθανότατα από τον πάγκο. Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Αλεξάντερ Φράνσον που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και σήμερα ακολούθησε ατομικό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όταν βλέπεις Μουστακόπουλο στην αποστολή καταλαβαίνεις ότι θέλουμε 3 γερές μεταγραφές ακόμα... Άντε ρε τίγρη..
Πρωωωωωτα φορ και μεταααααα στόπερ.
Μια μια οι μεταγραφες, μην αγχωνομαστε κιόλας
Η παικταρα που πήραμε για φορ ξεχωρίζει στην λίστα…ωχ
Αγορά φορ και άλλου ένα στόπερ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε μιλάμε ΚΑΙ για στόπερ; Αν θες να παίξεις 3-5-2 θες το λιγότερο 5 πολύ ικανά στόπερ. Εδώ γενικότερα έχουμε 4 (δεν κρίνω αν είναι ικανά, δε θέλω να κακολογήσω κάποιον τώρα). Θέλουμε 1 (μην πω 2) στόπερ ακόμα.