Με 2-3 αλλαγές φαίνεται πως θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στη Ριζούπολη, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Το δίδυμο Αραούχο-Γκαρσία το θεωρούμε σίγουρο. Ο Σιμάνσκι θα είναι μπροστά από τα στόπερ, με τον Γιόνσον και τον Πινέδα μπροστά τους. Ο Ελίασον μάλλον δεν θα αρχίσει βασικός, οπότε πιο πιθανό είναι να δούμε τον Γκατσίνοβιτς δεξιά. Ο Μουκουντί πάει για βασικός», τόνισε.
Παράλληλα αναφέρθηκε στα μεταγραφικά λέγοντας πως «… η βασική μεταγραφή που κυνηγά η ΑΕΚ είναι του επιθετικού. Αν δεν υπάρχει κάποια έκπληξη μέσα στο Σαββατοκύριακο όπως του Ελίασον, από τη Δευτέρα θα μπούμε στην τελική ευθεία. Υπάρχει πάντα το θέμα του δεξιού μπακ, πιθανό στο τέλος ο Αλμέιδα να δώσει το ΟΚ. Για άλλες μεταγραφές, ως τις 15/9 ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Κοιτάζουν και κάποια ταλέντα που θα είναι μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Απ’ ότι διαβάζω, καταλαβαίνω ότι ο Αλμέιδα και με τα Γιάννινα θα εφαρμόσει συνταγή Βόλου. Δηλ. 3 στόπερ και 2 αμυντικά χαφ. Μένουν 5, οι Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ ακραία χαφ, ο Πινέδα οργανωτής, οι Γκαρσία, Αραούχο επιθετικοί. Αν ήμουν ο αντίπαλος προπονητής, θα είχα ένα μόνο στόχο. Να βγάλω τον Πινέδα «εκτός παιχνιδιού», όπως έγινε με τον Βόλο, δεδομένου ότι ο Γκατσίνοβιτς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα (να είναι και μπακ και χαφ και εξτρέμ και να φτιάχνει παιχνίδι) και ο Μάνταλος θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι στον πάγκο. Με απλά λόγια, θα επεδίωκα να μειώσω στο ελάχιστο το συνδυαστικό παιχνίδι, άρα και την επικινδυνότητα των Γκαρσία, Αραούχο.
Αν αυτό που μόλις περιέγραψα συμβεί, τότε η ΑΕΚ θα έχει και πάλι πρόβλημα δημιουργίας ευκαιριών (εκτός κι αν οι αντίπαλοι υποπέσουν σε σωρεία λαθών). Κι αυτό επειδή, ταυτόχρονα, δείχνει ότι είναι και πολύ μπερδεμένη ομάδα. Φάνηκε και στη Λαμία και με τον Βόλο, όπου στα πρώτα 30’ οι παίκτες έδειχναν σαν χαμένοι, σαν να προσπαθούσαν να καταλάβουν που πρέπει να είναι και τι να κάνουν. Η εικόνα του Βίντα με τον Βόλο, να φτάνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή και να προσπαθεί να κάνει τον χαφ-εξτρέμ με ντρίπλες είναι ενδεικτική, όπως και αυτή του Γκατσίνοβιτς που σε 2-3 περιπτώσεις (πριν μπει ο Ρότα) και μετά από ντρίπλα γύρισε ενστικτωδώς προς τα δεξιά για να δώσει την μπάλα σε αυτόν που, θεωρητικά θα ήταν ο δεξιός εξτρέμ, και δεν υπήρχε κανείς εκεί.
Εκτιμώ ότι αυτή την στιγμή σε όλη την ΑΕΚ -διοίκηση, παίκτες, κόσμος- υπάρχει μία ανησυχία (ίσως και αγωνία) για το αν το σχέδιο Αλμέιδα οδηγεί σε επιτυχία. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλοί που δεν φοβούνται νέα γκέλα, ειδικά αν «σπάσει ο διάολος το ποδάρι του» και προηγηθεί ο ΠΑΣ, κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπυ στη Λεωφόρο. Η φράση του Κώστα «Υπάρχει πάντα το θέμα του δεξιού μπακ, πιθανό στο τέλος ο Αλμέιδα να δώσει το ok» αποδεικνύει 1ον ότι ο Αλμέιδα μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει δεξί μπακ, και δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει εύκολα το πλάνο ό,τι κι αν συμβεί, 2ον ότι η διοίκηση και οι άνθρωποι του αγωνιστικού σχεδιασμού θέλουν έναν παίκτη εκεί, για να δώσουν τη δυνατότητα είτε στον Αλμέιδα είτε σε… άλλο προπονητή να εφαρμόσει κάτι διαφορετικό και ίσως πιο ορθολογικό, σε περίπτωση που το τωρινό σχέδιο αποδειχτεί λανθασμένο.
Οι επόμενοι 3 αγώνες μέχρι τη διακοπή (ΠΑΣ μέσα, ΠΑΟ και Παναιτωλικός έξω) είναι κρίσιμοι και κομβικοί. Όχι μόνο βαθμολογικά, αφού μετά την γκέλα με τον Βόλο η στόχευση πρέπει να είναι τουλάχιστον οι 7 βαθμοί, όσο κυρίως αγωνιστικά. Αν η ΑΕΚ συνεχίσει να έχει την ίδια φτωχή εικόνα σε παραγωγή παιχνιδιού, αν συνεχίσει να δημιουργεί 2-3 ευκαιρίες σε κάθε αγώνα, τότε θεωρώ ότι θα απαιτηθούν δραστικές παρεμβάσεις. Είτε από τον προπονητή είτε από τη διοίκηση.
Δηλαδή μετά από δύο αγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα που η ομάδα δεν εχει καμια σχεση με την περσινή γράφεις για μπερδεμένη ομάδα, ανασφάλεια στην ομάδα για το πρότζεκτ Αλμέιδα και για τι θα διευκόλυνε τον επόμενο προπονητή.
Οκ, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι είσαι ο κλασσικός ανασφαλής που σε ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα και όχι το τι χρειάζεται να διακρίνεις στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας στην αρχή της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σεζόν.
Οι λέξεις δουλειά, δοκιμή, εφαρμογή, πρόοδος, υπομονή, απλά αγνοούνται. Ευθεία αμφισβήτηση του επαγγελματία προπονητή από έναν φίλαθλο που παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Ξανά οκ...
Ακόμα μια φορά είσαι εξαιρετικός
Αργεί πολύ ακόμα η τελική ευθεία για τον φορ;
τι περιμενουν σουπερ ευκαρια μεσα σεπτεμβριου για φορ τα παλτα εχουν μεινη ολοι ειναι χαζοι και μεις η εξυπνοι.
επειδη μαρεσει να μιλαω στα ισια κ δεν θελω να πληγωνεται καθε τοσο ο κοσμος της ΑΕΚ απλα καποιοι να σκεφτεστε αυτο: θς μαζεψουμε ετσι οπως ειμαστε τωρα πανω απο 70 βαθμους στο πρωταθλημα; ή μεχρι 60; για να μην ονειρευεστε πρωταθλημα κ σας ερθει αποτομα.εγω δ ειχα απο την αρχη φιλοδοξιες κ το γραφα κ αν κατσει πρωτια με κανα θαυμα του Αλμειδα καλως
Πάντως ένα 'υγιές πρωτάθλημα' κάπου εκεί παίζεται. Στους 60 πόντους. Οι 70 πιάνονται με γαυρικες διαιτησίες και ομάδες δορυφορους
Επειδή θαύματα δεν γίνονται, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και χάσει τα ηνία των διαιτητών ο φαταούλ τότε θα το πάρει όποια ομάδα παίξει καλύτερα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, εφόσον παιχτεί 50/50.
Το 2018 κάναμε 70 βαθμούς, δεν είχαμε όμως τα κοράκια να μας γδέρνουν, γκρίνιαζαν οι άλλοι οτι τους κλέβουμε. Ο παοκ μετά από εμάς πως έκανε 80 βαθμούς αήττητος;;; Τον σφυρίζανε κόντρα μήπως;;;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οι ευθύνες ευθύνες αλλά και η πραγματικότητα είναι μία, αν τα ηνία δεν φύγουν από τα χέρια του φαταούλ και την PSG να φέρεις θα τερματίσει τριτοτέταρτη με ψυχολογικά.
θα παρει γκολ απο τα χαφ; απο τους εξτρεμ; απο τον Αραουχο κ Λιβαι ποσα; απο στημενα κορνερ φαουλ κ απευθειας; απο αμυντικους; ποσο θα κρατησουμε το μηδεν στην αμυνα; την ΠΤΑΝΑ την τυχη που την πας ; η διαιτησια; τα φιλικα των αλλων; κ νικες μονο να κανουμε στην Αγ Σοφια εκτος τι; καταλαβες; γμσετα . τουλχστον θα χουμε το γηπεδο μας κ περιμενω γι αυτο σαν τρελος
Τελευταία μέρα των μεταγραφών εχθές για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και στον πλανήτη ΑΕΚ δεν κουνιόταν φύλλο . Οι σοβαρές ομάδες είχαν οργασμό διαπραγματεύσεων και πρεμούρας για μεταγραφική ενίσχυση της τελευταίας στιγμής και εμείς νεκρική σιγή. Σαν να μη μας αφορά δηλαδή αυτό το παιχνίδι της διεθνούς αγοράς. Σαν να μην είμαστε σοβαρή ομάδα ώστε να διεκδικήσουμε και εμείς με αξιώσεις σοβαρούς ποδοσφαιριστές σε αυτή την τελευταία μέρα των μεταγραφικών... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συνδιαλλαγών. Κύριοι της διοίκησης, έχετε πετάξει λευκή πετσέτα ? Θεωρείτε ότι το ρόστερ είναι τόσο πλήρες ώστε να μη χρειάζεται καμία ενίσχυση σε οποιαδήποτε θέση ? Θα γίνει επιπλέον ενίσχυση με σοβαρούς ποδοσφαιριστές ή θα περιμένουμε την τελευταία στιγμή να έρθουν ελεύθεροι ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές, χωρίς προετοιμασία που ποιος ξέρει πότε θα ενσωματωθούν στο ρόστερ. Εάν έχετε καταλήξει τελεσίδικα στην απόφαση να πάρετε τους Βαν Βέρτ και Φερνάντες από τον Βόλο, τουλάχιστον κάντε το μια ώρα αρχύτερα ώστε να είναι γρηγορότερα στη διάθεση του προπονητή. Μην προσπαθείτε όμως να μας χρυσώσετε το χάπι και να μας παραμυθιάζετε ότι δουλεύετε πιο καλές περιπτώσεις ενώ στο τέλος θα καταλήξετε σε αυτούς. Αλλάξτε μυαλά κύριοι γιατί το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.
Ετοιμάσου να αναλάβεις την ομάδα.
Σου στέλνουμε και αυτοκίνητο να μη καθυστερείς.
Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ με τις υποδείξεις;
Δεν παίζουμε play station, ζωντανοί άνθρωποι παίζουν και χρειάζεται χρόνος να αφομοιώσουν το σύστημα.
Μίζεροι ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ τις υποδείξεις αφήστε μας στην ησυχία μας.
Μοιραζομαστε τον πόνο μας εδω μεσα. Δεν παλεύεται αλλο αυτη η αρρωστημενη διαχειρηση εσοδων εξοδων που δεν κάνει ούτε καν ο Βόλος.
Και δεν ειναι καν σε ισορροπία, είναι έσοδα > εξοδα
Θελω εναν Πονσε εναν Μπογε , τον Ελ Αμντελαουι και εναν στοπερ σε καλη ηλικια που να αναβαθμισει την αμυνα απο τον Τζαβελλα και τον Μητογλου που ειναι οι 3ες επιλογές.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ποσο πάει ;;; 15 εκατομμυρια;;;
σχεδον όσα βγηκαν απο τα διαρκείας δλδ.
Η στηριξη δεν ηρθε απο ανθρωπους που μενουν Λαρισσα Βολο Κερκυρα Κρητη , Αλεξανδρούπολη κλπ...γιατι θα κατεβαινουν καθε ΣΚ Αθήνα. Ήρθε ως ενδειξη στήριξης για να ανταποδώσει με την σειρά της η διοίκηση στηρίζοντας την ομάδα. Γι αυτο στην Ριζούπολη είχαμε 13000, οι αλλοι 13000;;
Προφανως δεν εχουν σκοπο να πηγαινουν σε καθε ματς. ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ
Και ναι δεν παιζαμε στην Φιλαδέλφεια για να πάνε, αλλά ούτε στην Φιλαδελφεια θα εχει καθε ΣΚ 25000. ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕΕΕΕ
ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
Υπάρχει αρνητικό κλίμα και η πεποιθηση ότι ακόμα και φετος θα βλέπουμε τα ίδια είναι η επικρατούσα...
Τερματισαμε 5οι, μειναμε εκτος Ευρώπης και εχουμε ενισχυθεί λιγότερο από τους 4 που τερμάτισαν από πάνω μας.
Είμαστε υπεράνω. Και πλήρεις. Σιγά μην διαπραγματευομαστε όπως άλλοι μιζεροι. Όποιος θέλει να έρθει θα δώσει και κάτι!
Γιατί όχι Αραούχο-Κοσίδης;
Τον έχεις δει τον Κοσιδη; αν ναι τότε θα απαντήσεις και στο ερώτημα σου
Με τις αποχωρήσεις επαγγελματίες, με τις προσθήκες μεγάλη καθυστέρηση και φέτος.
Μακάρι να δέσει γρήγορα η ομάδα αλλά θέλει χρόνο.
Τοσες τελικές ευθείες ούτε η Εγνατία οδός....
Ενδεκάδα με 3 στόπερ και εξαρια με τα Γιάννενα στην έδρα μας. Και ποιος θα δημιουργήσει ακριβώς στο κέντρο,ο Πινέδα μόνος του; Ποιος θα κάνει οβερλαπ στα πλάγια χαφ; Για να μη μιλήσουμε ότι χαραμιζουμε τον πιο δημιουργικό μας χαφ στα δεξιά. Εμένα με λέτε εμπαθή με τον Αλμέιδα,αλλά πραγματικά αν κάποιος τα βλέπει λογικά όλα αυτά να μου το πει και μενα. Εγώ πάντως τα λεω πριν το παιχνίδι και πάω στοίχημα ότι την Κυριακή θα έχουμε πάλι σχόλια στο ημίχρονο ότι δεν τσουλαει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπροστά η μπάλα.
Υγ. Αν τα έκανε αυτά ο,αποδεδειγμένα πετυχημένος με την ομάδα μας, Μανόλο,νομίζω θα είχε γκρεμιστεί η Φιλαδέλφεια
Αν παίξει με 3-5-2 και χάσει θα πεις ''αφού κανένας δεν έκανε οβερλαπ στα πλάγια'',
Αν ξεκινήσει 3-5-2 και το γυρίσει 4-3-3 και κερδίσει θα πεις ''έτσι έπρεπε να ξεκινήσει ο μυρουδιάς'',
Aν παίξει 3-5-2 και κερδίσει μισό μηδέν θα πεις ''δεν δικαιολογείται με μισό μηδέν'',
Αν ξεκινήσει 4-3-3, είτε χάσει είτε κερδίσει θα έχεις δίκιο που το φωνάζεις αλλά σου βάζουμε ντισλαικ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν παίξει μπαλάρα με 3-5-2 και τους πατήσει τι θα πεις ρε Αντουαν;;; θα του πεις καμιά καλή κουβέβτα;;;
Υπομονη ρε φίλε. Εκανε λάθη αλλά τωρα μαθαινει και την ομάδα και το πρωτάθλημα. Δεν εχει αποδειξει ούτε ότι αξίζει ούτε ότι ειναι αχρηστος ακόμα.
Εκει που δεν υπάρχει υπομονη ειναι στην διοίκηση που ακολουθεί 7 χρόνια την ίδια οικονομική πολιτική.
Και χωρις δεξι μπακ , φορ κλάσης, εναν στοπερ ακομα τουλάχιστον και εναν μεσοεπιθετικό που να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και να σκοράρει (τυπου Μιραλας,) εγω τον Αλμευδα δεν τον κρίνω. Ουτε ο Τζουμπερ σκοραρει με συχνοτητα ουτε ο Λιβαι ούτε ο Αμραμπατ. Δεν μπορει να περιμενεις ολα τα γκολ να τα βαζει ο Αραουχο.
ΥΣΤ: Δεν λέω τυπου Σκοκο γιατι τετοιοι παίκτες ούτε που ξερουν ότι υπάρχει ελληνικό Πρωταθλημα πια...
Δωστε 3-4 μυρια για ενα βαρβατο σεντερφορ και ας παιζει ο καλυτεροσ
Choco lozano
Απ’ ότι διαβάζω, καταλαβαίνω ότι ο Αλμέιδα και με τα Γιάννινα θα εφαρμόσει συνταγή Βόλου. Δηλ. 3 στόπερ και 2 αμυντικά χαφ. Μένουν 5, οι Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ ακραία χαφ, ο Πινέδα οργανωτής, οι Γκαρσία, Αραούχο επιθετικοί. Αν ήμουν ο αντίπαλος προπονητής, θα είχα ένα μόνο στόχο. Να βγάλω τον Πινέδα «εκτός παιχνιδιού», όπως έγινε με τον Βόλο, δεδομένου ότι ο Γκατσίνοβιτς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα (να είναι και μπακ και χαφ και εξτρέμ και να φτιάχνει παιχνίδι) και ο Μάνταλος θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι στον πάγκο. Με απλά λόγια, θα επεδίωκα να μειώσω στο ελάχιστο το συνδυαστικό παιχνίδι, άρα και την επικινδυνότητα των Γκαρσία, Αραούχο.
Αν αυτό που μόλις περιέγραψα συμβεί, τότε η ΑΕΚ θα έχει και πάλι πρόβλημα δημιουργίας ευκαιριών (εκτός κι αν οι αντίπαλοι υποπέσουν σε σωρεία λαθών). Κι αυτό επειδή, ταυτόχρονα, δείχνει ότι είναι και πολύ μπερδεμένη ομάδα. Φάνηκε και στη Λαμία και με τον Βόλο, όπου στα πρώτα 30’ οι παίκτες έδειχναν σαν χαμένοι, σαν να προσπαθούσαν να καταλάβουν που πρέπει να είναι και τι να κάνουν. Η εικόνα του Βίντα με τον Βόλο, να φτάνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή και να προσπαθεί να κάνει τον χαφ-εξτρέμ με ντρίπλες είναι ενδεικτική, όπως και αυτή του Γκατσίνοβιτς που σε 2-3 περιπτώσεις (πριν μπει ο Ρότα) και μετά από ντρίπλα γύρισε ενστικτωδώς προς τα δεξιά για να δώσει την μπάλα σε αυτόν που, θεωρητικά θα ήταν ο δεξιός εξτρέμ, και δεν υπήρχε κανείς εκεί.
Εκτιμώ ότι αυτή την στιγμή σε όλη την ΑΕΚ -διοίκηση, παίκτες, κόσμος- υπάρχει μία ανησυχία (ίσως και αγωνία) για το αν το σχέδιο Αλμέιδα οδηγεί σε επιτυχία. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλοί που δεν φοβούνται νέα γκέλα, ειδικά αν «σπάσει ο διάολος το ποδάρι του» και προηγηθεί ο ΠΑΣ, κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπυ στη Λεωφόρο. Η φράση του Κώστα «Υπάρχει πάντα το θέμα του δεξιού μπακ, πιθανό στο τέλος ο Αλμέιδα να δώσει το ok» αποδεικνύει 1ον ότι ο Αλμέιδα μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει δεξί μπακ, και δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει εύκολα το πλάνο ό,τι κι αν συμβεί, 2ον ότι η διοίκηση και οι άνθρωποι του αγωνιστικού σχεδιασμού θέλουν έναν παίκτη εκεί, για να δώσουν τη δυνατότητα είτε στον Αλμέιδα είτε σε… άλλο προπονητή να εφαρμόσει κάτι διαφορετικό και ίσως πιο ορθολογικό, σε περίπτωση που το τωρινό σχέδιο αποδειχτεί λανθασμένο.
Οι επόμενοι 3 αγώνες μέχρι τη διακοπή (ΠΑΣ μέσα, ΠΑΟ και Παναιτωλικός έξω) είναι κρίσιμοι και κομβικοί. Όχι μόνο βαθμολογικά, αφού μετά την γκέλα με τον Βόλο η στόχευση πρέπει να είναι τουλάχιστον οι 7 βαθμοί, όσο κυρίως αγωνιστικά. Αν η ΑΕΚ συνεχίσει να έχει την ίδια φτωχή εικόνα σε παραγωγή παιχνιδιού, αν συνεχίσει να δημιουργεί 2-3 ευκαιρίες σε κάθε αγώνα, τότε θεωρώ ότι θα απαιτηθούν δραστικές παρεμβάσεις. Είτε από τον προπονητή είτε από τη διοίκηση.
Ερώτηση: θέλετε τον Ελαμπντελαουι στην ομάδα; μιας και της τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του. Κάντε λαικ η ντισλαικ αν διαφωνείτε. Εγώ πάντως τον θέλω γιατί τέτοιο φουλ μπακ δεν έχουμε και τώρα που φτάσαμε στο τέλος καλύτερο δεν θα βρούμε
Το πράσινο μίλι...
Δεν έχουμε να πουμε πλεον πολλα για την διοίκηση.. Απλά ερασιτέχνες... Χρόνια γιορτής θα την κάνετε εφιάλτη.. Κρίμα..
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ OMAR ELABDELAOUI; ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ
Έχει κι άλλα καλά πλάγια μπακ χωρίς αντιπαθητικες θητείες και μνημες
Ο Ομάρ ποτέ δεν είπε η έκανε κάτι για να προκαλέσει τώρα επειδή έτυχε και ήταν στον ολυμπιακο δεν σημαίνει τίποτα είναι επαγγελματίας και παίζει για την ομάδα χρειαζόμαστε ένα μπακ γρήγορο που να ξέρει να μαρκάρει να ανεβαίνει να έχει σέντρα και πάνω από όλα να είναι ΜΠΑΚ και να μην χρειάζεται να τον βαφτιζουμε μπακ ο Ελαμπντελαουι είναι αυτό το πράγμα
''αντιπαθητικες θητείες και μνημες'' Δεν νομιζω ο συγκεκριμένος παίκτης να είναι αντιπαθητικός καθώς είναι επαγγελματίας και δεν έκανε ποτέ χειρονομία για να προσβάλλει είτε κάποιο club είτε οτιδήποτε. Αυτό τον εγκέφαλο να μην κουβαλούσατε μερικοί και ίσως φτιάχναμε ομάδα με παίκτες που υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να έρθουν... υπάρχουν 2 άκρα.... αυτοί που απαιτούν πρωτάθλημα με βασικό τον Ρότα...και οι άλλοι που δεν τους κάνει ο Elabdellaoui και θέλουν Alexander Arnold.....
Πραγματικά όσοι κάνετε Dislike, δεν ξερω τι να πω....καταρχήν ντροπή που είστε ΑΕΚτζήδες και θέλετε ομάδα και σας χαλάει παίκτης που είναι αρκετά καλός και ταχύτατος σε όλη την πλευρά με καλές σέντρες, και δεύτερον δεν νομίζω να κλαίγεστε τον Δεκέμβριο που αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε -10 από την κορυφή...ο γαύρος έχει Avila που είναι 15 ταχύτητες πάνω από Ρότα (που είναι φιλότιμος και τον παω με 1000) αλλά δεν γίνεται να πάμε για πρωτάθλημα με βασικό Ρότα δεξί μπάκ, κάθε θέση χρειάζεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτη που να έχει και εμπειρία και να έχεις ελπίδες πως αν στραβώσει το ματς απο 1 ενεργεια κάτι θα σου κάνει....
Φίλε άστους να λένε. Εδώ έχουμε τον ροτα!!!στο 70% να είναι από ότι ήταν συον γαυρο τότε (και όχι παρακάτω λόγο του προβλήματος στο μάτι) τότε θα ήταν σούπερ μεταγραφη
Καλά τα λες φίλε μου, η μόνη μου διαφωνία είναι ότι - 10 θα είμαστε στα τέλη Οκτωβρίου δυστυχώς!!
Έμεινε και ελεύθερος από Γαλατά! Δεν θα μας κακόπεφτε καθόλου πολύ καλή προσθήκη!
Πραγματικα ολοι γραφετε για αυτην την ευθεια και δικαιως! και σκεφτηκα οτι ακομα απο το τελος της περσινης χρονιας ο Ανσαριφαρντ ηταν φευγατος αρα ξεραμε οτι εχουμε μονο Αραουχο αντε και Λιβαι.Μαλιστα στην αρχη σκεφτοταν Λιβαι για πλαγια αρα μειον μια λυση.ΑΡΑ αυτη η ευθεια πρεπει να ξεκιναει απο Ιουνιο για να μην πω απο Απριλιο που αρχισε να παρακολουθει την ομαδα..
Δε γινεται να μην θελουμε 4 μεταγραφες. Στοπερ (Μαξιμοβιτς εμεινε ελευθερος), δεξι μπακ χαφ (Kwateng η Dasa), 10αρι ILICIC ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑ και Φορ( De Preville). Με 4 στοπερ στο ροστερ ΔΕΝ βγαινει το 3 5 2 ουτε αριθμητικα. Καθαρο ψηλο φορ θα χρειαστουμε να ξερει και μπαλα και εναν μαυρο σκυλο δεξια να μην κουραζεται αι να εχει και σεντρα. Με το υπαρχον ροστερ εχουμε μια 18αδα καλων παικτων αλλα ενας ηγετης Ilicic σιγουρα λειπει για να δεσει ολη την ομαδα και να ενθουσιασει και τους συμπαικτες του
Κόλλησε ρε ο άνθρωπος με βασικό συμανσκι και γιονσον στο 8.... δηλαδή δεν βλέπει ότι η ομάδα χάνει σε κυκλοφορία έτσι? Βάλε χίλιες φορές Ρότα δεξιά και ας μην είναι ο τέλειος επιθετικά και γκατσινοβιτς στο 8 μαζί με Πινέδα και γιονσον 6αρι....
Route 66 αυτή η τελική ευθεία μάγκες ....
Ξέρουμε περίπου ποσα χιλιομετρα ειναι αυτη η τελική ευθεία και πως την διανύουμε? Με ποδηλατο? Με τα ποδια? Ρωτάω γιατι είμαστε εδω και 2 εβδομαδες εκει...
Κάνε υπομονή
Από τα τέλει Ιουνίου είμαστε σε αυτή την ευθεία τώρα θα μας πειράξει………..
Θα πω ότι βλέπω που θεωρώ ότι βλέπουμε και το 90% των ΑΕΚτζηδων ειδικά όσοι βρεθήκαμε στην Ριζούπολη την περασμένη εβδομάδα.
Ακόμα και σιμεονε να αποδειχθεί στο τέλος ο Αλμέιδα για πρωτάθλημα αν δεν έρθουν ακόμα τρεις τέσσερις παίκτες στο επίπεδο του Βιντα δεν πάμε. Δεν λέω ότι δεν ήρθαν καλοί παίκτες κοιτάζω όμως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τους αντιπάλους ο γαύρος είναι γαύρος και σε ότι κατάσταση και αν είναι μπροστά από μας, o βαζελος έχει ήδη στρωμένη ομάδα και φέτος οι μεταγραφές του είναι όλες υπερβάσεις (εμείς δεν έχουμε κάνει καμία υπέρβαση) και τον ΠΑΟΚ λόγω λουτσεσκου δεν γίνεται να τον ξεγραψεις παρότι αποδυναμωμένος.
Φέτος χρόνια του νέου γηπέδου περιμέναμε και 2-3 παίκτες ονόματα να ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα ανεξάρτητα από τις βασικές ανάγκες που ζητάει ο προπονητής από ότι βλέπω και φαίνεται αν κάποιος δει τα ρεπορτάζ τέτοια διάθεση δεν υπάρχει και θα μείνουμε με τα προβλεπόμενα. Κρίμα πάντως για χίλιους λόγους θα έπρεπε να γίνει να βλέπουμε ομαδάρα στην Αγία Σοφιά.
Όπως και να χει όμως μόνο ΑΕΚ μια ζωή!!
Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με την προετοιμασία να έχει ολοκληρωθεί και να έχουμε παίξει και δυο παιχνίδια εκ των οποίων το ένα χάθηκε και ακομή είμαστε σε τελικές ευθείες και σε αναζητηση παικτών που θα έρθουν και μέχρι να ενσωματωθούν …..ζήσε Μάη μου ή κάνω λάθος;
Σιγουρα με Γκατσινβοτιτς αντι του Αμραμπατ η εικονα θα ειναι καλυτερη. Αλλα και παλι φοβαμαι οτι χωρις παιχνιδι απο τα πλαγια θα εχουμε προβλημα στη δημιουργια. Το ξαναεγραψα και ελπιζω οτι με την αποκτηση του Ελιασον τουλαχιστον θα αρχισει να το σκεφτεται. Απο τη στιγμη που δεν εχει τα πλαγια μπακ για τετραδα πισω ή για οποιον αλλο λογο προτιμαει την τριαδα, το 3-4-3 μοιαζει πιο λειτουργικο, τουλαχιστον απεναντι σε ομαδες που κλεινονται πισω. Τριαδα στην αμυνα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μουκουντι-Τζαβελλας-Βιντα, στα χαφ Τσουμπερ - Πινεδα - Γιονσον - Γκατσινοβιτς και μπροστα Ελιασον - Αραουχο - Γκαρσια. Η ταυτοχρονη παρουσια Γιονσον - Σιμανσκι μπορει να θωρακιζει περισσοτερο τα μετοπισθεν, αλλα στερει απο δημιουργια. Και ο Γκαρσια σε θεση φορ εγκλωβιζεται και χανει το μεγαλο οπλο του, που ειναι το ξεπεταγμα. Σε δυσκολα ματς με αντιπαλους που θα παίζουν ανοιχτα, μπορει να λειτουργησει. Σε ματς ομως με ομαδες που στηνουν πουλμαν για να σπασει η αμυνα χρειαζεται παιχνιδι απο τα πλαγια.
Πολύ μεγάλη αυτή η τελική ευθεία....στη Νεβάδα πριν το Λας Βέγκας έχει μια τέτοια.... τουλάχιστον να μη μας ξενερώσει.....για δ.μπακ κ ένα ακόμη χάφ ψαχνομαστε;;;;
Αυτή η τελική ευθεία πρέπει να είναι πολύ μεγάλη.....όλο εκεί είμαστε....
Μου κάνει εντύπωση η επιμονή του Almeyda στο 352,ένα σύστημα το οποίο δεν το έχει δοκιμάσει στο παρελθόν+ότι δεν έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να το παίξουμε.Κατά την άποψή μου,το ρόστερ που έχουμε είναι κομμένο και ραμμένο για 433ή4231. Με Γιονσον,Γκατσίνοβιτς και Πινέδα στο κέντρο.Από κει και πέρα μεταγραφικά χρειαζόμαστε στόπερ,γιατί έχουν μείνει 4,δεξί μπακ,αριστερό μπακ και φορ.
Μας έχουν καταντήσει (Θεό)φτωχους συγγενείς του πρωταθλήματος με τα πιο ακριβά διαρκείας
Θυμάμαι Γ εθνική που παίρναμε κι απόδειξη στο διαρκείας υπέρ γηπέδου κι εδώ και τέσσερα χρόνια με αυτά που βλέπουμε πρέπει να μας διαβάζουν τις Κυριακές υπέρ υγείας…
Τελική ευθεία! Μάλιστα! Μέχρι το Βόλο δηλαδή, άντε και μια καθυστέρηση στα διόδια , να βρει κι ο Μπεος αντικαταστάτη, μέχρι τις 15/9 στις 23.59 τον έχουμε κλείσει τον φορ που ψάχνουμε στις 5 ηπείρους!!!!
Το δούλεμα που τρώμε σαν λαός πραγματικά δεν έχει προηγούμενο . Κρίμα.
Βρίσκουν και τα κάνουν φίλε...16.000 διαρκείας περυσι και 25.000 φέτος και η διοίκηση μας έχει γραμμένους κανονικά...Ακόμα και ο Αλαφούζος φέτος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να χτυπήσει πρωτάθλημα και εμείς παλι εσοδα-εξοδα
Με προβληματίζει πολύ η εμμονή του coach Με το σύστημα. Εννοείτε να τον στηρίξουμε και να του δώσουμε και χρόνο Αλλά δεν μπορείς σε αυτό το επίπεδο να στηριζεσαι αποκλειστικά σε ένα σύστημα, ειδικά όταν μιλάμε για το 3 5 2 ένα δύσκολο σύστημα για το οποιο θεωρω πως δεν έχουμε και τους παίκτες να το υποστηρίξουμε. Αυτό δείχνουν και οι κινήσεις του Αλμευδα στην 11αδα δεν μπορεί να βρει παίκτη για δεξιά, 2ο φορ ο Γκαρσία αλχημείες στην άμυνα Αλλά να δοκιμασει κατι άλλο δεν σκέφτεται.
Ο πολυ γρηγορος Αμρα , αρχιζει κ μαθαινει την θεση μπακ χαφ , εχω και Ελιασον για δεξια κ αριστερα , θελω 10καρι , φορ κορυφαιο και τοτε παω για πρωταθλημα, λιγο χρονο θελει ο Αλμειδα.
Εδώ και κάμποσο καιρό οι εκάστοτε προπονητές που περνάνε από την Αεκ κάνουνε το ίδιο πράγμα!!!! Βαπτιζουνε τους παίχτες πολυθεσητες για να παζουν όλα τα ονόματα!!!!!! Ε αυτό δεν γίνετε βάλε τον κάθε παίχτη στην θέση του και άσε και αυτόν που δεν χωράει έξω είτε λέγετε Μανταλος είτε Τσουμπερ είτε Αμραμπατ!!!! Κάνεις δεν θα σε μαλώσει!!!!! Τοσο μαθηματικά είναι το μημενο!!!!!! Ελεοςςςς
Τελικά δεν καταλαβαίνω ποιο το όφελος από τέτοιο δούλεμα;το χρέος μας το κάναμε έτσι κι αλλιώς αγοράζοντας 25000 διάρκειας,ας μας πούνε τέλος οι μεταγραφές,τέλος τα όνειρα για ομαδάρα που θα πέζει μπάλα,τέλος τα όνειρα για πρωτάθλημα.Ας μας πούνε κύριοι σας φτιάξαμε γήπεδο και αυτό αρκεί.τωρα όσον αφορά πρωτάθλημα άμα τύχη καμοια χρόνια σαν το 18 μπορεί να ξαναπάρουμε.παντως χωρίς να φταίει ο κοουτς δεν έχω δει καμοια διαφορά στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας σε σχέση με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πέρσι.παλι χωρίς κανένα πλάνο,χωρίς συνδυαστικό ποδόσφαιρο,χωρίς παίχτες μπουκαδωρους,χωρίς φαντασία,χωρίς παίχτες ηγέτες.αλλα μάλλον εγώ είμαι άσχετος από μπαλλα και εκεί στην διοίκηση ξέρουν καλύτερα.επεισης τα διάφορα σάιτ προσπαθούν να μας πουν ότι είναι καλή η ΑΕΚ σε διάφορους τομείς,Ε λοιπόν κύριοι που γράφετε τέτοιες αρλουμπες σας πληροφορο ότι η ΑΕΚ μας δεν βλέπετε.δεν είναι μπαλλα αυτό που πέζει.καλημερα σας
Λευκή πετσέτα μυρίζομαι ...
Σαφέστατα μιλάμε για λευκή πετσέτα. Δεν έχουν καλυφθεί Σεπτέμβρη (!) μήνα πολύ βασικά κενά (φορ, "δεκάρι", δεξί μπακ) καθώς και δεύτερης προτεραιότητας (αναπληρωματικό εξάρι, στόπερ). Εύχομαι μόνο να πάει καλά η ομάδα, να νικήσει τον πας, να μη χάσει στη Λεωφόρο. Ειδάλλως θα έχουμε αποχωρήσεις προπονητών και μεγάλη γκρίνια με την είσοδο στο νέο γήπεδο.
Πραγματικά, μη μας ξενερώσετε. Δε θέλω καθόλου τη χρονιά που μπαίνουμε στο νέο γήπεδο να ακουστούν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιούχες, αλλά εκεί πάει το πράγμα...
Ενδεκαδα Κυριακης , Βιντα , Τζαβε , Μουκου , Γιονσον , Γκατσι , Πινεδα , Αμρα , Τσουμπερ , Γκαρσια , Αραουχο.
Πόσα χιλιόμετρα είναι πια αυτή η καταραμένη "τελική ευθεία";;
Νισάφι πια, έχουμε μιζεριάσει με την κατάντια σας!!
4-3-3
Χατζησαφί Τζαβέλας Μουκουντί Βίντα (δεξί μπακ)
Γιόνσον
Πινέδα Γκατσίνοβιτς
Τσούμπερ Αραούχο Λιβάι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
αρα παμε για ελευθερο ή παικτη απο ελλαδα...
Μα καλά πάλι δύο εξαρια ταυτόχρονα μέσα???
Δηλαδή εκτός από τρεις αμυντικούς μέσα και δύο εξαρια?
Μα γιατί???? 5 αμυντικογενης παίχτες εντός με Πας..
Κανόνικα πρέπει να είναι ένας εκ των Γιονσον Σιμανσκι αλλιώς πάλι θα ψάχνουμε γιατί δεν υπάρχει δημιουργεια... Όπως όταν έπαιζε ταυτόχρονα Σιμοες Γιόχανσον.. Πάλι τα ίδια?!
Ο Σιμάνσκι είναι βαρίδι για την ομάδα, ανάπτυξη με τη μία ΜΗΔΕΝ, η μπάλα μόνο πίσω και πλάγια.
Ας παίξει ο Χατζησαφί στα χαφ ...
Πραγματικά ακόμη και ο Χατζισαφι χίλιες φορές..
Αντί του Σιμανσκι.. Αλλιώς ας παίξει ο Μανταλος εκεί πιο πίσω ... Όχι πάλι δύο εξαρια μαζί... Για τον Θεό δηλαδή έλεος!!!
Πέρυσι είχαμε το βαρίδι Τσιντώτας, γλυτώσαμε από αυτό. Φέτος έχουμε το βαρίδι Σιμάνσκι, αλήθεια τι μέσον έχει και παίζει; Είναι πιο αργός από νεκρή χελώνα, ανάπτυξη μηδέν, η χαρά της αντίπαλης ομάδας. Έλεος δεν το βλέπει άλλος;
Πάλι αχρήστευση του καλύτερου χαφ που διαθέτουμε, βάζοντας τον μπακ-χαφ... Περιμένετε πρώτα να μείνουμε στο -9 -10 από την κορυφή και μετά αλλάζετε γνώμη!
Πάντως κάθε μερα παμε και για διαφορετική μεταγραφή και στο τέλος δεν έρχεται κανένας. Ο επιθετικός μέσος γαργάρα σήμερα. Εμφανίστηκε το δεξί μπακ. Η βόμβα που ελεγε ο κετσε πριν κάνα μήνα; παει και αυτή. Μάλλον το ροστερ ετσι οπως ειναι με ενα φορ και ενα μπακ χωρις αλλο στοπερ ή μεσοεπιθετικο παει για πρωτάθλημα ε; γιαυτο παμε σε παιχτες ταλεντα για την αεκ β.Τουλάχιστον συνεννοηθείτε να μας λέτε όλοι τα ίδια. Δεν αντέχει άλλη απογοήτευση ο κόσμος της ομάδας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Συνέλθετε πριν να είναι αργά.
Game changer ο Μανταλος , να μπαινει φρεσκος στο 80 να βγαζει καμμια ασιστ.
Από την στιγμή που θες να πάρεις ένα φορ τύπου φαν φερτ,δηλαδή έναν παίκτη για αλλαγή που να μπορεί να σου βάλει 5-6 γκολ την χρονια και να συμβιβάζεται με την ιδέα του να είναι αλλαγή,γιατί δεν κρατήσαμε τον Ανσαριφαρντ ;;
Εκτός και εάν πιστεύει κανείς πως ο Φαν Φερτ που παίζει σε μια ομάδα χωρίς καθόλου πίεση ( δεν έχει καν οπαδούς αυτή η ομάδα για μα ασκούν μια κάποια πίεση στους παίκτες) και που είναι βασισμένη πάνω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε αυτόν,μπορεί να βάλει 15 γκολ,όπως πέρυσι.
Ξέρει κανείς με τον Θυμιανη τι γίνεται ;
Δηλαδή πάλι ο καλύτερος μας παίχτης(Γιονσον) θα χαραμιστει στο 8 ενώ είναι ξεκάθαρα 6αρι και μια από τις καλύτερες μεταγραφες μας(Γκατσινοβιτς) θα πάει να παίξει στην πλευρά ενώ το παιδί εβγαλε ματιά σαν 8αρι στον βαζελο; Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του ο Αλμειδα πραγματικά..
Ο γκατσινοβιτς που έχει την τελική πάσα και παταει περιοχή θα πάει στα δεξιά. Και έτσι θα έχουμε μια από τα ίδια.
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕ.. ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ ΣΤΟΠΕΡ..