Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο Φερνάντο Αλόνσο στον Λιούις Χάμιλτον για το περιστατικό που έγινε στον Κυριακάτικο αγώνα στο Βελγικό Γκραν Πρι που έγινε στο Σπα.
Ο Αλόνσο αποκάλεσε τον Χάμιλτον «ηλίθιο» αλλά ήρθε λίγο μετά η συγνώμη υπογραμμίζοντας ότι ο επτάκις φορές πρωταθλητής αποτελεί θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Έχει γιγαντωθεί το ζήτημα. Πρώτα απ’ όλα ο Λιούις είναι πρωταθλητής, είναι θρύλος της εποχής μας και όταν πεις κάτι για έναν Βρετανό οδηγό, τότε η ανάμειξη των μίντια είναι τεράστια. Αλλά, ναι, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Νιώθω… Δεν σκέφτομαι το τι είπα. Δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή υπαιτιότητα, για να είμαι ειλικρινής βλέποντας και τις επαναλήψεις του συμβάντος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

