Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ για την μεταγραφή του Αντρέας Κορνέλιους.
Η ομάδα των Κάρλος Ζέκα και Μάριου Οικονόμου χρειάστηκε να υπερβάλλει εαυτώ, σπάζοντας το μεταγραφικό της ρεκόρ για να φέρει στην ομάδα τον 29χρονο Δανό επιθετικό. Η Κοπεγχάγη πλήρωσε 6 εκατ. ευρώ στην Τραμπζονσπόρ για την απόκτησή του, ξεπερνώντας την αγορά του Πέπε Μπιέλ, για τον οποίο είχε δώσει 5 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Σαραγόσα.
Ο Αντρέας Κορνέλιους είχε πάει στην τουρκική ομάδα την περασμένη σεζόν από την Πάρμα αντί 5,12 εκατ. ευρώ και ήταν συνέβαλε σημαντική στην προπάθεια της ομάδας των Σιώπη και Μπακασέτα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σκοράροντας 15 τέρματα και δίνοντας πέντε ασίστ σε 37 αγώνες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!