Η σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ήταν ανοιχτή για τον Τύπο και φάνηκαν ενδιαφέροντα πράγματα απ’ όσα δούλεψε ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του. Καταρχάς, από το δίτερμα (10 εναντίον 10) φάνηκε ότι ο προπονητής ετοιμάζει τον Μουκουντί για την 11άδα στο ματς με τον ΠΑΣ την Κυριακή στη Ριζούπολη. Παίζοντας με τριάδα στην άμυνα ο Αλμέιδα τοποθέτησε τον Μουκουντί ως αριστερό στόπερ στην τριάδα της άμυνας, αφήνοντας κανονικά τον Τζαβέλλα ως κεντρικό αμυντικό και τον Βίντα δεξί. Ο Αλμέιδα έχει εμπιστοσύνη στον Τζαβέλλα ως κεντρικό στόπερ στους τρεις σε ρόλο καθοδηγητή γι’ αυτό και διατηρεί, έχοντας και στο μυαλό του ότι τα πήγε καλά παίζοντας σε αυτή τη θέση στα δυο πρώτα παιχνίδια. Αν και είναι νωρίς ακόμα, μέχρι το επόμενο παιχνίδι, λοιπόν, ο Αλμέιδα δείχνει ότι προορίζει να χρησιμοποιήσει τον Μουκουντί ως αριστερό στόπερ στην τριάδα κόντρα στον ΠΑΣ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πάντως από όσα είχα καταλάβει (και μας λέγατε) για αυτήν τη δουλειά ήθελε αρισεροπόδαρο στόπερ. Τώρα χάνουμε λίγο σε δημιουργία από την πλευρά αφού ο Μουκουντί είναι δεξιοπόδαρος.
Δηλαδη παλι 3-6-1 και βγαζει εκτος τον χατζισαφι που ειναι ο μονος που μπορει να ανεβει την πλευρα.
Ο Τζαβέλλας εγγύηση! Αναντικαταστατος! Πάλι θα μαρκάρει στην σέντρα!
Πάλι καλά αρκετά τράβηξε το ανέκδοτο με Χατζισαφι σεντερ μπακ.
Για βασικός ήρθε, οπότε με το καλό να τον δούμε, αλλά το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε είναι στη δημιουργία. Ο Έλιασσον έπαιξε με τους "βασικούς";