Mε χτύπημα στο κεφάλι έφυγε από την αναμέτρηση της DC United στην έδρα της Atlanta United (3-2), ο Ταξιάρχης Φούντας. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 29ο λεπτό μετά από τραυματισμό στο κεφάλι, όταν έπεσε πάνω του ο Άλαν Φράνκο. Μάλιστα, βάσει το πρωτοκόλλου διάσεισης που προβλέπεται στις ΗΠΑ, θα χάσει τουλάχιστον 1-2 αγώνες της ομάδας του.
«Αυτό άπτεται στους διαιτητές να το διαχειριστούν (σ.σ. για τα φάουλ πάνω στον Φούντα). Πιστεύω ότι ήταν στο στόχαστρο. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει την κίτρινη κάρτα. Έχει μπει στο πρωτόκολλο διάσεισης και θα απουσιάσει τουλάχιστον για έναν αγώνα, μπορεί δύο ίσως και περισσότερο», ανέφερε εκνευρισμένος ο προπονητής της ομάδας της Γουάσινγκτον, Γουέιν Ρούνεϊ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!