Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μονακό και δοκάρια έβαλαν στοπ στην Παρί (VIDEO)

Πρώτη φετινή απώλεια για την Παρί Σεν Ζερμέν, που κόλλησε στο 1-1 με τη Μονακό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

LIGUE 1’-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό: 1-1

(Νεϊμάρ 70’ πεν.-Φόλαντ 21’)

Η Παρί Σεν Ζερμέν κόλλησε στο 1-1 μέσα στην έδρα της με τη Μονακό κι έχασε τους πρώτους της βαθμούς για φέτος. Τρία δοκάρια είχαν οι Παριζιάνοι.

Στο 21ο λεπτό, οι παίκτες της Μονακό έκλεψε στο κέντρο, ο Φόλαντ έκανε μερικά μέτρα με την μπάλα, έμεινε όρθιος και με σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-1. Μάλιστα στο 33’ ο Ντοναρούμα έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Κάιο Ενρίκε ενώ στο 43’ το πλασέ του Εμπαπέ βρήκε σε σώματα και στο επόμενο λεπτό ο Ράμος έκανε μακρινό σουτ που πέρασε έξω. Στο 45’ η Παρί είχε απίθανο διπλό δοκάρι με τους Μέσι και Εμπαπέ.  

Στο ο Μπεν Γεντέρ αστόχησε από πλάγια θέση ενώ στο 49’ ο Νίμπελ έσωσε μετά από σουτ του Εμπαπέ και στο 59’ η Παρί έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Μέσι και Νεϊμάρ.

Τελικά στο  68ο λεπτό ο Νεϊμάρ κέρδισε πέναλτι από τον Μαριπάν και το εκτέλσε ο ίδιος για να γράψει το 1-1 ενώ στο 75’ η Παρί είχε κι άλλο δοκάρι με τον Χακίμι!

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ