Η διαφαινόμενη… επανασύνδεση Φορτούνη-Ολυμπιακού υλοποιήθηκε. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ενεργοποιείται και πάλι και μπαίνει κανονικά στην ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε η πειραϊκή ΠΑΕ και πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, μιας και το υπάρχον λήγει σε έναν χρόνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


και δεν κουνήθηλε κουνούπι...ούτε βέβαια τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ Η ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Πόσο δίκιο έχεις.
Αλλά ενώ είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ (και το πιστεύω αυτό) μερικοί το μυαλό τους θολώνει από "πες πες κάτι θα μεινει " που διαβάζουν από τα "αντικειμενικά site" που παρουσιάζουν κάτι Τσεριν μια εβδομάδα πρώτο θεμα, κι όταν ψωνίζει ο γύρος από β Γαλλίας είναι ευκαιρία που θα κάνει την διαφορά, κι ο Μουκουντι είναι το ερωτηματικό που έφαγε 5 γκολ από τη Παρί. Δε σημαίνει πως συμφωνώ με τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διοίκηση που καθυστερεί, αλλά όλοι κάνουν το ίδιο, αλλά η ΑΕΚ φταίει.
Και κάτι ακόμη, αν ακούγονταν για την Αεκ όσα ονόματα έχουν ακουστεί στον γαυρο και εννοείται δεν έχουν έρθει θα είχε γίνει ο τρίτος παγκόσμιος
Φιλαρακι το ΑΕΚ με κεφαλαια !!!
Dikefa Με κεφαλαία το έγραψε την πρώτη φορά ξυπνιτζή, άσε τις δηθενιές για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Ο Αnan φαίνεται ξεκάθαρα από το σχόλιο του πως είναι ΑΕΚτζής. Άλλοι είναι τα τρολάκια και οι νούλες που με το μανδύα του δήθεν αντικειμενικού ΑΕΚΑΡΑ κράζουν ακόμη και για τις τουάλετες στο γήπεδο. Άστο λοιπόν!!!
Φιλαράκι μαθε να διαβάζεις και άσε τις εξυπνάδες,
Άλλο να θες να πεις κάτι, κι άλλο να θες να πεις απλά για να πεις.
Από αέρα κοπανηατο έχουμε χορτάσει τελευταία στην ομάδα