Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξαφνικός θάνατος για νεαρή δόκιμη του Πολεμικού Ναυτικού-Άγνωστα τα αίτια του θανάτου της

Δύο ακόμα δόκιμοι έχουν εμφανίσει πυρετό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια πρωτοετής Ναυτική Δόκιμη έφυγε από τη ζωή, αφού ανέβασε ξαφνικά πυρετό κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η 19χρονη κοπέλα επέβαινε στο πλοίο «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» μαζί με άλλους 158 σπουδαστές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και έπλεαν προς την Ιταλία. Όμως, η κοπέλα την Τρίτη ενημέρωσε ότι δεν ένιωθε καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασε πυρετό και σηψαιμία, ενώ σημειώνεται πως δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Αμέσως τα πλοία ανέβασαν ταχύτητα και έφτασαν στην Νάπολη της Ιταλίας.

Η νεαρή δόκιμος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όμως χτες η υγεία της άρχισε να χειροτερεύει με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

Η σορός της άτυχης 19χρονης θα μεταφερθεί με S-130 πίσω στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει:

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων,διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο ακόμα δόκιμοι έχουν εμφανίσει πυρετό και έχουν παρουσιάσει ήπια συμπτώματα, ενώ είναι αρνητικοί στον κοροναϊό.

Για προληπτικούς λόγους έχουν μεταφερθεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Νάπολης που βρισκόταν και η 19χρονη. Τα συμπτώματά τους παραπέμπουν σε δηλητηρίαση ενώ έχουν ενημερωθεί και οι οικογένειές τους.

Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού αναφέρουν ότι έπειτα από τον τραγικό θάνατο της 19χρονης είναι πάρα πολύ προσεκτικοί ακριβώς διότι δεν γνωρίζουν την αιτία θανάτου της φοιτήτριας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ