Την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Χουάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος έπαιζε στον ΠΑΣ, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Juan Domínguez Lamas. Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1990 στην πόλη Pontedeume της Ισπανίας, ο Juan Domínguez αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 28 για τη φανέλα του.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Deportivo B 35 (1)
Deportivo La Coruña 158 (10)
Mallorca 30 (1)
Reus 50 (3)
Sturm Graz 38 (4)
ΠΑΣ Γιάννινα 55 (1)
Η ΔΗΛΩΣΗ
"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα με ιστορία στην Super League. Έρχομαι στον σύλλογο με μεγάλο κίνητρο. Πραγματικά μου αρέσει ολόκληρος ο οργανισμός του ΑΣΤΕΡΑ και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα έχουμε ια καλή σεζόν".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

