ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ – 2η αγωνιστική
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΚΑΝΤΙΘ: 2-0
Γήπεδο: Ελ Σαδάρ
Εκμεταλλευόμενη τα πέναλτι που κέρδισε η Οσασούνα νίκησε με 2-0 την Κάντιθ
Στο 25’ ο Μπούντιμιρ έκοψε την μπάλα, αυτή βρήκε στον Λοσάνο και ο Λεντέσμα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Δέκα λεπτά μετά ο γκολκίπερ της Κάντιθ ανέτρεψε τον Μπούντιμιρ και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Τσίμι Άβιλα και άνοιξε το σκορ. Στο 48’ ο Μπούντιμιρ έπιασε την κεφαλιά και ο Λεντέσμα έκανε μεγάλη επέμβαση. Στην επόμενη φάση ο Λούκας Πέρεθ αστόχησε εξ επαφής. Η Κάντιθ έμεινε με δέκα στο 76’ όταν ο Αλαρκόν είδε δεύτερη κίτρινη. Δύο λεπτά μετά ο Τσούστ τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Κίκε Γκαρθία και η Οσασούνα πήρε δεύτερο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε και έκανε το 2-0.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Πένια (76’Βιδάλ), Ουνάι Γκαρθία, Νταβίντ Γκαρθία, Κρουθ, Άβιλα (66’Ρούμπεν Γκαρθία), Μονκαγιόλα (76’Μπράσανατς), Τόρο, Γκόμεθ, Ορόθ (84’Τόρες), Μπούντιμιρ (66’Κικε Γκαρθία).
ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Εσπίνο (75’Νεγρέδο), Ερνάντεθ, Τσούστ, Θαλδούα, Αλαρκόν, Μαμπίλ (62’Χοσέ Μάρι), Φάλι (62’Αρθαμένδια), Ντιαρά (62’Αλέχο), Λοσάνο, Πέρεθ (81’Σαν Εμετέριο).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!