Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λαμία: Σε ψυχιατρική κλινική ο 44χρονος που χτύπησε δύο νοσηλεύτριες

Κρίθηκε πως χρειάζεται νοσηλεία και ιατρική παρακολούθηση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία στην Αθήνα εισήχθη ο 44χρονος αστυνομικός που χτύπησε δύο νοσηλεύτριες του νοσοκομείου της Λαμίας και προκάλεσε αναστάτωση στο ίδρυμα.

Αφού εξετάστηκε από δύο γιατρούς έναν στην Λαμία και έναν στην Αθήνα, κρίθηκε πως χρειάζεται νοσηλεία και ιατρική παρακολούθηση.

Στο μεταξύ η αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για το περιστατικό, αφού οι δύο γυναίκες έχουν καταθέσει μήνυση.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, o συνήγορος της μίας νοσηλεύτριας Γιώργος Νίκας περιγράφει τι ακριβώς συνέβη, ενώ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Βαγγέλης Οικονόμου τονίζει πως το κλίμα στο ίδρυμα είναι εκρηκτικό.

Πηγή: skai.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ