Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος προς τους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας στο περιθώριο του σεμιναρίου διαιτητών, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους ζήτησε να αντισταθούν και να μην κάνουν «χειρουργεία» γιατί θα τελειώσουν από τη διαιτησία, όπως τους είπε.
Το απίστευτο πάντως, έχει να κάνει με τα γραπτά τεστ διαιτητών που επαναλήφθηκαν την Παρασκευή 12/8, για πρώτη φορά στην ιστορία των σεμιναρίων, γιατί όπως τους είπε ο αρχιδιαιτητής Στηβ Μπένετ «Είστε οι ελίτ της διαιτησίας. Είναι ντροπή να γίνεται κάτι τέτοιο. Κάποιοι μιλούσαν και αντέγραφαν».
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην ομιλία του τόνισε… «Θα πρέπει να αντισταθείτε. Είμαι πολλά χρόνια και ξέρω πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε. Πολλά παραπάνω απ' όσα έχουν γραφτεί. Εάν δεν το κάνετε, θα έχει πρόβλημα η Επιτροπή Διαιτησίας και θα έχετε πρόβλημα και εσείς (ανέφερε και σχετικό παράδειγμα από το παιχνίδι που είχε δει με Παναθηναϊκό και Άρη). Ο διαιτητής εκείνου του αγώνα σε μια φάση απέβαλλε τρεις ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το γνωστό «χειρουργείο». Ο κ. Μπένετ δεν ξέρει από αυτά. Μην κάνετε «χειρουργεία» γιατί θα τελειώσετε από την διαιτησία. Με τέτοια πράγματα τελειώσατε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Καλά τα λες και ελπίζω να τα εφαρμόσεις μπας και ξεβρωμισουμε επιτέλους από τους κορακες