Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ

Η Ένωση γνώρισε την ήττα στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών-Μπορούσε να πάρει ακόμα και βαθμό η Ένωση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών με νίκη. Η ομάδα του Παναγιώτη Λακασά γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ  από τον Παμβοχαϊκό για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αν και μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι στο οποίο αντιμετώπιζε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΕΚ πάλεψε αρκετά στο πρώτο σετ αλλά δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα και να κάνει την έκπληξη. Στην συνέχεια και με την προσέλευση κάποιων οπαδών της η Ένωση έδωσε πολύ μεγάλη φόρα και έφερε το παιχνίδια στα ίσια, ενώ στο τρίτο σετ η ομάδα μπορεί να έχει παράπονα για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που αποσυντόνισαν τους «κιτρινόμαυρους» αφού ήταν σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά η ΑΕΚ σίγουρα δικαιούταν κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι, αν και δεν τα κατάφερε. Έπειτα ο Παμβοχαϊκός κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να φύγει από την Παιανία με τη νίκη.

Τώρα η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των περιφερειακών εκλογών και να εμφανιστεί καλύτερη στην συνέχεια των αγώνων.

Τα σετ: 28-30,25-22,25-17-25-22

ΑΕΚ (Λακασάς Παναγιώτης): Μπουγάς, Γιουβανάκογλου, Πανδής, Καπίρης, Πελτέκης, Χατζηπροδρόμου, Χανδρινός (λ), Παυλόπουλος.

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς Νίκος): Κατσανεβάκης, Στιβαχτής, Βαρδής, Κούλας, Μπάκας, Μπεκιάρης, Μιχαήλογλου (λ), Νούλας (λ), Σπηλιοτόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαθωμόπουλος.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ