Η Λέστερ αναζητεί τον αντικαταστάτη του Κάσπερ Σμάιχελ κάτω από τα δοκάρια της και έχει καταλήξει σε τρεις υποψήφιους.
Σύμφωνα με γαλλικά και βρετανικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Λέστερ κοιτά την περίπτωση του πορτιέρο της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμου, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ δεν «παίζει» μόνος του. Στη λίστα των «αλεπούδων» βρίσκεται επίσης ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ, Γιάν Ζόμερ, ενώ εσχάτως προέκυψε περίπτωση και από τη Γαλλία.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της κυπελλούχου Ναντ, Άλμπαν Λαφόν. Μία περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι, με δεδομένο πως τα «καναρίνια» τον κοστολογούν στα 20 εκατ. ευρώ με δεδομένο πως πρόκειται για βασικό ποδοσφαιριστή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!