Με εντός έδρας γκέλα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ματς Premier League, με την Μπράιτον να επικρατεί 2-1 και τον Ολλανδό προπονητή να ελπίζει πως η ομάδα του πήρε το μάθημά της.
Αμέσως μετά το παιχνίδι, στο "Ολντ Τράφορντ", ο Τεν Χαγκ δήλωσε: "Η Μπράιτον είναι μία καλή ομάδα και αξίζει συγχαρητήρια αλλά εγώ κοιτάζω την ομάδα μου και δεν θα έπρεπε να δεχόμασταν δύο τόσο φθηνά γκολ. Πρόκειται για ένα πισωγύρισμα που μας απογοητεύει. Ήξερα από την αρχή ότι δεν θα είχα εύκολο έργο.
Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι στη μεσαία γραμμή, έχοντας χαμηλά τον Έρικσεν και ψηλά τον Ρονάλντο. Δημιουργήσαμε και ο Ράσφορντ είχε δύο καλές ευκαιρίες, κρίμα που δεν βάλαμε γκολ σε αυτές τις φάσεις.
Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Χάσαμε και δεν ήταν απαραίτητο. Θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα".
Στη συνέχεια, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε πως "κάναμε λάθη με τη μπάλα στα πόδια και στην οργάνωση της άμυνας. Θα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας και να μάθουμε γρήγορα από αυτό. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!