Πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην Μπενφίκα γνωρίζουν το ενδιαφέρον για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 28χρονου τερματοφύλακα.
Στόχος της Μπενφίκα να "δέσει" τον Βλαχοδήμο μέχρι το 2026. Από τη μεριά του, ο ποδοσφαιριστής ξέρει για το ενδιαφέρον της Λέστερ και δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα δεχτεί την πρόταση ανανέωσης, από την Μπενφίκα, όταν αυτή του γίνει.
α πορτογαλικά ΜΜΕ εικάζουν ότι ο Βλαχοδήμος δεν θα αποδεχθεί την πρόταση της Μπενφίκα, εκτός κι αν τελικά η πρόταση που περιμένει να έρθει από την Αγγλία δεν… έρθει ποτέ. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται δεδομένο ότι θα αποδεχθεί την ανανέωση που θα του προτείνει η Μπενφίκα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!