Λίγες ώρες μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Αθπιλικουέτα, η Μπαρτσελόνα δίνει τα... ρέστα της για να πάρει τον Μάρκος Αλόνσο από την Τσέλσι.
Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο σύλλογοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Ισπανό αριστερό μπακ, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα.
Η Μπαρτσελόνα έχει προσεγγίσει τον 31χρονο από τον περασμένο Απρίλιο και έχει συμφωνήσει μαζί του όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές και τη διάρκεια του συμβολαίου του.
Ο Αλόνσο βρίσκεται στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2016 όταν άφησε την Ιταλία και τη Φιορεντίνα, έχοντας πραγματοποιήσει έκτοτε 211 εμφανίσεις με 29 γκολ και 23 ασίστ.
Η 1η ελληνική crypto πλατφόρμα έρχεται...Επένδυσε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!
Κάνε την προεγγραφή σου τώρα! Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ