Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ερείπιο ο Άρης, γλίτωσε από ιστορική συντριβή

Τιμητικό το 2-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που μπορούσε να φάει 6 γκολ από την πολύ ανώτερη Μακάμπι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Conference League: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης 2-0

Ιστορική συντριβή γλίτωσε ο Άρης, αφού δέχτηκε μόνο δύο γκολ από την πολύ ανώτερη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ (2-0) στο «Bloomfield Stadium», για το πρώτο σκέλος του τρίτου προκριματικού του Conference League.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μισό του αγώνα και ο Κουέστα έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του από το γκολ, το οποίο όμως τελικά ήρθε στο 29'.  Μετά από ιδανική αντεπίθεση των Ισραηλινών, ο Κανιτσόβσκι έβγαλε την ασίστ και ο Γιοβάνοβιτς εκτέλεσε με τη μία, για το 1-0.  Ο Άρης είχε δύο ευκαιρίες στο 19' και το 44', αμφότερες με τον Μαντσίνι.

Μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της είχε η Μακάμπι στο 49’, με τον Κουέστα να αρνείται το γκολ στον Κανιτσόφσκι, βγαίνοντας νικητής σε ένα ακόμα τετ-α-τετ και διώχνοντας σε κόρνερ. Αντίθετα ο Άρης μέχρι το 60΄ δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

Στο 66΄ η  Μακάμπι  έγινε ξανά απειλητική αυτή τη φορά με διπλή ευκαιρία, ο Ζάχαβι με κεφαλιά από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα, ενώ στη συνέχεια ο Γκλοχ σούταρε με δύναμη ελάχιστα άουτ. Στο 69’ μετά από λάθος του Μπράμπετς ο Πέριτσα βγήκε τετ-α-τετ, αλλά άνοιξε την μπάλα και ο τερματοφύλακας του Άρη τον πρόλαβε, ενώ στο 75’ ο Άρης δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, με ένα μακρινό σουτ του Καμάτσο να κοντράρει και να δυσκολεύει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 84΄με τον Ζαχάβι. Ο Πέριτσα έφυγε στην αντεπίθεση και απέφυγε τον Μπράμπετς. Έστρωσε στον Ζαχάβι και αυτός με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να βρει δίχτυα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων(90' +5΄) με τον Καμάτσο να κάνει προβολή σε κενή εστία και να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. Ήταν και η τελευταία στιγμή στο ματς που τελικά ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Η αποψινή ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο «Bloomfield Stadium», ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης». Να θυμίσουμε πως όποια ομάδα πάρει την πρόκριση από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Νις στον επόμενο (και τελευταίο) προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Σκόρερ: Γιοβάνοβιτς 29', Ζάχαβι 84'

Κίτρινες κάρτες: 45+3' Σάμποριτ, Ζάχαβι 85' / 52' Ιτούρμπε

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πέρετζ, Ζεράλδες, Γεϊνί, Σομπορίτ, Χόζες (62' Κλουχ), Μπίτον (62' Νατσμίας), Γκλέιζερ, Φαν Όβεριμ (90+1' Ρίκαν), Κούβας (67' Ζάχαβι), Κανισόβσκι, Γιοβάνοβιτς (66' Πέριτσα).

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (81' Μαζικού), Νταμπό (81' Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (63' Πάλμα), Ιτούρμπε (63' Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (51' Μάνου Γκαρθία), Γκρέι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ