Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακάλεσε το προγραμματισμένο ρεπό και βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για να προπονήσει την ομάδα του, δείχνοντας τη διάθεση του να παραμείνει στο πόστο του και να προσπαθήσει να αντιστρέψει το κλίμα. Ωστόσο η εικόνα που έχει διαμορφωθεί μετά και τον βαρύ αποκλεισμό απ’ τη Μακάμπι Χάιφα είναι πολύ άσχημη. Έτσι, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού ανέλαβαν πρωτοβουλία και βρέθηκαν στον Ρέντη, για να συνομιλήσουν με τον Πορτογάλο τεχνικό. Στην κουβέντα που είχαν σε καλό κλίμα, του εξήγησαν πως η παρατεταμένη άσχημη εικόνα της ομάδας δεν φαίνεται να είναι αναστρέψιμη και πως ο κύκλος της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί, αν και προσέφερε πολλά στον σύλλογο.
Ο Πέδρο Μαρτίνς άκουσε όσα του είπαν οι οργανωμένοι οπαδοί και φάνηκε να παίρνει απόφαση πως έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά η θητεία του στον Ολυμπιακό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εβαλε αλλους μπροστινους, ειναι θεματακι η αποζημιωση για τον απλα
Βλεπετε οσο για τη βρωμικη δουλεια την κανουν οι οργανωμενοι Χωρις κορνεδες σε καλο κλιμα και αυτος που τους παει τσαμπα εκδρομες στο απυροβλητο ε ρε Καραπαπαρας που σας χρειαζεται φιλακια