Και επίσημα παίκτης της Βίρτους Μπολόνια για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Σέμι Oτζελέγε, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα.
Νωρίτερα ο Νιγηριανός άσος είχε επιβεβαιώσει τη μετακίνησή του στη Βίρτους με ανάρτησή του στα social media.
Ο Οτζελέγε έχει στο παρελθόν αγωνιστεί σε Μπόστον Σέλτικς, Μιλγουόκι Μπακς και Λος Άντζελες Κλίπερς.
Ο Νιγηριανός άσος την περασμένη σεζόν είχε έπαιξε 20 ματς με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετρώντας 2,9 πόντους και 2,9 ριμπάουντ και 10 παιχνίδια με τους Κλίπερς, έχοντας 4,1 πόντους και 1,6 ριμπάουντ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

