Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Στριμωγμένος ο Ντε Γιονγκ, διώκεται από την Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία επιτέθηκε στην ομάδα της Βαρκελώνης, για την υπόθεση του διεθνή μέσου

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκαθαρίσει στον Φρένκι Ντε Γιονγκ πως, είτε θα δεχτεί να μείνει με "ψαλίδι" 50% στις απολαβές του, είτε θα βρει ομάδα και θα φύγει.

Σχολιάζοντας τη στάση της ομάδας της Βαρκελώνης, ο πρόεδρος του συνδέσμου ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία έκανε λόγο για εκβιασμό.

Συγκεκριμένα, ο Εβγκένι Λεβτσένκο είπε, μεταξύ άλλων, πως "ένας σύνδεσμος πρέπει να προστατεύει όλους τους παίκτες του. Τώρα ένας παίκτης είναι στρυμωγμένος από ένα σύλλογο και ουσιαστικά εκδιώκεται. Πρέπει να αναλάβει δράση η παγκόσμια ένωση. Είναι ένας είδος εκβιασμού. Είναι τρελό όταν οι παίκτες πληρώνουν το οικονομικό χάος που υπάρχει".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ