Με ατομική δουλειά συνέχισαν και σήμερα Χρήστος Αλμπάνης, Κλεμάν Μισελέν, Θεοδόσης Μαχαίρας και Ζίγκα Λάτσι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και καταπόνηση. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις τους, απομονώθηκαν στη μια πλευρά του γηπέδου και δούλεψαν μόνοι τους με ασκήσεις πιο χαλαρές αλλά και με πιο υψηλή ένταση (με μπάλα και χωρίς), με τον γυμναστή αποκατάστασης Βαγγέλη Κουτσογιάννη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όπου υπάρχει ιατρικό δελτίο και ατομικό πρόγραμμα πρώτος πρώτος ο Αλμπάνης.Πως να βοηθήσει αυτός ο παίχτης την ομάδα όταν θα τον έχει ανάγκη?
Δεν μπορεί δυστυχώς ο Αλμπάνης, έχασε όλη την προετοιμασία. Όλοι οι αγύμναστοι και εύθραστοι θλάσεις στην προετοιμασία... Βέβαια για να μπάινει κάποια δεκάλεπτα σαν ανακατώστρα είναι καλός, αλλά δύσκολα θα χωράει και στην 18-άδα ή και την 20-άδα αν υπάρχει από φέτος.
Πάντα ένας πιο αγυμναστος παίκτης τραυματίζεται πιο εύκολα. Αλλά στους τραυματισμούς φταει και το ποσό γυάλινος είσαι εκ φύσεως . Ο Γκαρσία για παράδειγμα είναι αν όχι ο πιο γυμνασμενος ο δεύτερος μετά τον Αμρα αλλά έχει πολλούς τραυματισμούς . Αυτό είναι θέμα γονιδίων
Δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτοί που έχουν πιο συχνούς τραυματισμούς είναι αυτοί που έχουν υψηλό λόγο μυικής έκρηξης προς αντοχή οστών/χόνδρων/συνδέσμων. Είναι σπάνιο να είσαι Ρονάλντο (CR7) και να μην έχεις τραυματισμούς. Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο που ήταν από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες σακατεύτηκε δυο φορές και όταν γύρισε δεν ήταν ο ίδιος (αν και πάλι από τους κορυφαίους).
Πολλά τα παραδείγματα και ακόμα περισσότερα αν σκεφτείς από τις παιδικές μας ηλικίες, τα πιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεγάλα ταλέντα όταν μπαίναν σε ομάδες και δούλευαν μυικά και ειδικά σε έκρηξη, οι μισοί σταματούσαν την δουλειά πριν γίουν επαγγελματίες.
Δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει στις προπονήσεις και τραυματίζεται ο Αλμπάνης, αλλά είναι ξεκάθαρα επιρρεπής. Εγώ, πχ, που είμαι προπονητής του καναπέ, δεν δηλώνω ποτέ τραυματίας!