Quantcast
NEWS
74 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι Κροάτες στέλνουν Βίντα στην ΑΕΚ 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «germanijak.hr», ο Κροάτης στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας έρχεται στην Ένωση. Tι λέει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ

Τον Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ στέλνουν οι Κροάτες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «germanijak.hr», ο 33χρονος στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, έρχεται στην Ένωση. 

«Αν όλα πάνε καλά, ουσιαστικά, όλα έχουν συμφωνηθεί, ο αμυντικός θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα», τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ των Κροατών που συμπληρώνουν «τον Ιούνιο έληξε το συμβόλαιο του Βίντα με την Μπεσίκτας, όπου που πέρασε περισσότερα από 4 χρόνια ερχόμενος από τη Ντιναμό Κιέβου. Αν και οι Τούρκοι ήθελαν να τον κρατήσουν, ο Βίντα χρειαζόταν μία νέα πρόκληση στην καριέρσα και στα 33 τη βρήκε στην Αθήνα και την ΑΕΚ».

Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ της «germanijak.hr» σημειώνεται «Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν είναι ακόμα γνωστές, αλλά με δεδομένο ότι ο Βίντα έρχεται ως ελεύθερος, το σίγουρο είναι δεν καταβλήθηκε αποζημίωση για αυτόν στην Μπεσίκτας».

Η ΑΕΚ πήρε θέση επί του θέματος. «Δεν έχουμε κάτι, δεν ξέρουμε κάτι», ήταν η τοποθέτηση των «κιτρινόμαυρων».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ