Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στέρλινγκ: Πλέον θα σκοράρω και θα πηγαίνω στη μάνα μου για φαγητό τις Κυριακές

Ο Άγγλος ακραίος φορ μίλησε για τα οφέλη της μεταγραφής του στη Τσέλσι

Μετά από επτά χρόνια στο Μάντσεστερ, ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα βρεθεί ξανά στην πόλη που μεγάλωσε, το Λονδίνο, μετά τη μεταγραφή του στη Τσέλσι, και έτσι, όπως εκμυστηρεύτηκε, θα μπορεί να επισκέπτεται τη μητέρα του, για φαγηγό, τις Κυριακές.

Όπως τόνισε ο Άγγλος ακραίος επιθετικός: "Όταν έφυγα για να πάω στον Βορρά, δεν επέστρεφα σχεδόν ποτέ γιατί ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου.

Συνήθως ανέβαιναν να με δουν η μητέρα και η γιαγιά μου. Τώρα είμαι εδώ, θα παίζουμε Σάββατο, θα σκοράρω, θα παίρνουμε νίκες και τις Κυριακές θα είμαι στη μάνα μου για να φάμε".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ