Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φωτιά στην Αμαλιάδα: Τρεις οι τραυματίες πυροσβέστες

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Αμαλιάδα κοντά στο χωριό Άγναντα, ενώ η νέα φωτιά δυτικά της Αμαλιάδας τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα μετά την εκδήλωσή της


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Αμαλιάδα κοντά στο χωριό Άγναντα, ενώ η νέα φωτιά δυτικά της Αμαλιάδας τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα μετά την εκδήλωσή της

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής με άλλα 2 ελικόπτερα, ενώ εκτός από τον πυροσβέστη που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας τραυματίστηκε και δεύτερος στο κεφάλι όταν δέχθηκε μεγάλο όγκο νερού από τις ρίψεις και για λίγο έχασε τις αισθήσεις του.

Ο τρίτος πυροσβέστης ο οποίος ήταν οδηγός οχήματος ένιωσε αδιαθεσία και έχασε επίσης τις αισθήσεις του. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επανήλθε.

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε μιλώντας στο newsit.gr ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου. «Είχαμε μεγάλο πρόβλημα αλλά ευτυχώς τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Είναι πολλά τα μέτωπα, ο αέρας ευνοεί για τη φωτιά αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Στα Άγναντα η φωτιά πλησίασε τις αυλές των σπιτιών αλλά ευτυχώς δεν κάηκε κανένα, σώθηκε και η εκκλησία του χωριού, που η φωτιά είχε φτάσει μέχρι την μάντρα, μετά από σημαντική προσπάθεια των επίγειων και των εναέριων μέσων», είπε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ