Στο… τριπλό ταμπλό που παίζει η ΑΕΚ για να κλείσει την απαραίτητη ενίσχυση στα στόπερ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολογιάννη, αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση του Πλάνιτς, τονίζοντας ότι όλα δείχνουν πως μετά τη ρεβάνς της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Όσο για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, υπογράμμισε ότι υπάρχει ενεργή διαπραγμάτευση της «Ένωσης» με δυο στόχους, υπογραμμίζοντας ότι αμφότεροι αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα.
Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε και στις τακτικές δοκιμές του Ματίας Αλμέιδα στην προετοιμασία, χαρακτηρίζοντας ενδιαφέρον (και σίγουρα όχι τυχαίο) ότι συνεχίζει το πείραμα με το 3-5-2 και τον Σιμάνσκι σε ρόλο στόπερ και τον Τσούμπερ σε ρόλο μπακ-χαφ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης Ρεάλ Μ., Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτυ, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Παρί Σ.Ζ. παίζουν πάντα με 4άδα στην άμυνα, είτε 4-3-3 είτε 4-2-3-1. Οι πιο γνωστές ομάδες με 3άδα στόπερ στην άμυνα είναι οι Τσέλσι (σε 3-4-2-1), Ίντερ (σε 3-5-2) και Ατλέτικο Μ. Η διαφορά τους είναι ότι οι πρώτες έχουν τις επιτυχίες τους παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ενώ οι δεύτερες προσπαθούν συνήθως να «κλέβουν» αποτελέσματα. Αν πρέπει να διαλέξω σε ποιο στυλ και ποια νοοτροπία πρέπει να ανήκει η ΑΕΚ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα, σαφώς διαλέγω την πρώτη.
Στην Ελλάδα, ο τελευταίος προπονητής που επέβαλε το 3-5-2 ως βασικό σύστημα σε μία από τις 4 κορυφαίες ομάδες ήταν ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ, και φυσικά η ομάδα απέτυχε παταγωδώς. Για κάποιο διάστημα προσπάθησε ο Μαρτίνς να εφαρμόσει το 3-4-3 στον ΟΣΦΠ, δούλεψε για μικρό διάστημα, αλλά σχετικά γρήγορα επέστρεψε στο 4-3-3 ή 4-2-3-1, τα οποία στην πιο επιτυχημένη τους έκδοση είχαν, όχι τυχαία, δύο εξαιρετικά φουλ μπακ (Ελαμπντελαουί – Τσιμίκας).
Η εκτίμησή μου είναι ότι ο Αλμέιδα σύντομα θα εγκαταλείψει την 3άδα στην άμυνα, ειδικά όταν θα έχει στη διάθεσή του τους 2 βασικούς στόπερ. Εκτιμώ επίσης ότι θα ζητήσει αναβάθμιση και στα δύο ακραία μπακ (και τουλάχιστον στο αριστερό άκρο, αφού δεν νομίζω ότι θα θέλει να χαραμίζει εκεί τον Τσούμπερ). Οτιδήποτε διαφορετικό θα με εκπλήξει δυσάρεστα, ωστόσο πιστεύω ότι δεν θα πέσω έξω στις εκτιμήσεις μου.
Δεν υπάρχει καλό και κακό σύστημα. Υπάρχει αυτό που ταιριάζει στους παίχτες μιας ομάδες και αυτό που δεν ταιριάζει!
Τι έπαιζε η man.city ? η bayern?η για ψαξτο καλύτερα...
John3299, αν και βαριέμαι τη διαδικασία της απόδειξης του αυτονόητου, θα σου γράψω τις συχνότερες 11άδες:
Μάν. Σίτυ: Έμερσον - Γουόκερ, Ρ.Ντίας, Λαπόρτ, Μεντί - Ρόδρι, Μπ.Σίλβα, Ντε Μπρόινε - Μαχρέζ, Ζεσούς, Φόντεν (4-3-3)
Μπάγερν: Νόιερ - Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ζίλε, Ντέιβις - Κίμιχ, Γκορέτσκα - Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ -... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Λεβαντόφσκι (4-2-3-1)
Επίσης, Vagos21GR, είναι μύθος ότι η ΑΕΚ του Χιμένεθ πήρε πρωτάθλημα το 2018 με βασικό σύστημα το 3-5-2, αλλά γι' αυτό θα γράψω κάποια στιγμή σε άλλο ποστ.
Η ΑΕΚ του Χιμένεθ πήρε πρωτάθλημα ρε φίλε με 3-5-2 και όλα τα ντέρμπι τι μας λες
Προς το παρον η διοικηση της Γκενκ εβαλε προστιμο στους παιχτες της διοτι η ΑΕΚ τους διελυσε, ο Αλμειδα δηλαδη, Θα δουμε.
επισης η εθνικη το 2004 επαιζε με λιμπερο!
Αμα παιξεις με 3 αδα στην αμυνα θες 3 βασικους - 3 παγκο . Αμα κανουμε 2 μεταγραφες στα στοπερ και οχι 3 καποιος απο τους Λατσι, Μητογλου , Τζαβελλα παει για βασικος . Μετα πρεπει να παρεις καποιον για παγκο . Ο Βουρος προσφατα ανανεωσε με τον ΟΦΗ και εβαλε ρητρα μεχρι 31/7 (αυτον τον μηνα δηλαδη) 100 χιλ . Για εμενα ηταν ο κορυφαιος Ελληνας στοπερ στο πρωταθλημα φετος και δεν βρισκω λογο να μην ερθει
To 2 μεταγραφες το εννοω για βασικους
18-20μυρια διάρκεια -εισητηρια,8-9 τηλεοπτικα,2 ΟΠΑΠ αρένα,1 φανέλα,6 Ευρώπη,1-2 πάμε στοίχημα,2-3 δώσει Μπάρκα, βρανιες, Αθανασιάδη κτλ,τα χοντρά σύνολο 40μυρια,ε για δύο κραχτες στην ομάδα τα λεφτά φτάνουν και πιστεύω ο πρόεδρος τα δύο μπαμ να τα κάνει ,γ'αυτων το κόσμο που έχει τραβήξει τα πάνδεινα όλα αυτά τα χρόνια.
Απο το ιδιο πρωταθλημα μονο τον Omri Gandelmann μπορω να φανταστω.
Θα είναι τεράστια η αποτυχία του Μελισσανίδη αν δεν καταφέρει να δώσει το απαραίτητο χρήμα για να φέρει ένα μεγάλο όνομα. Ήδη πιστώνεται την αποτυχία χρόνων στο κομμάτι της διαχείρισης των καλών παιχτών και των ελπιδοφόρων της ομάδας, όπως πχ του Γιακουμάκη, του Τάσου και του Μάρκο που τον έχασε τσάμπα, πράγμα ανεπίτρεπτο για μια ομάδα που κινείται βάσει ισολογισμών. Κρίμα μεγάλο να επιμένει για χρόνια στην πολιτική εσόδων και εξόδων, φέρνοντας παίχτες αμφιβόλου αξίας και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επικοινωνώντας μέσω των δημοσιογράφων ότι πάμε για πρωταθλητισμό, ενώ ξεκάθαρα δεν μπορούμε και φαίνεται και εκ του αποτελέσματος. Ακόμη και η περίπτωση του Πινέδα μάρτυρα την πλήρη αποτυχία του μοντέλου που εφαρμόζει ο πρόεδρος. Φανταστείτε να είχαμε δώσει τα 6 εκατομμύρια και να τον είχαμε δικό μας αυτόν τον παίχτη. Με την λογική ότι θα έφερνε και δυο στόπερ μεγάλης κλάσης και με έναν προπονητή που θα φτιάξει μια κανονική ομάδα -όπως ο Ματίας- η ΑΕΚ θα έβγαινε σίγουρα δεύτερη, άρα και στα προκριματικά του champions league. Θα είχε εγγυημένα έσοδα από την Ευρώπη αλλά και από το γήπεδο, άρα θα έπαιρνε πίσω την επένδυση. Αυτό είναι το επιχειρείν. Στις επιχειρήσεις του δηλαδή πως πέτυχε; Με έσοδα έξοδα; Δεν πήρε ρίσκα; Δεν επένδυσε για να πάρει περισσότερα; Για να μην πολυλογώ, πρέπει και το αξίζουμε να δούμε τουλάχιστον έναν παίχτη-κράχτη που θα εμπνέει τον φίλαθλο και θα δυναμώσει την ομάδα, ελπίζοντας αυτό να συμβεί στην άμυνα η οποία είναι ένα κουρέλι. Όσο για το 90% μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που εν τέλει πήραμε οριακά 3 παίχτες και ο ένας δανεικός χωρίς οψιον, το αφήνω στην άκρη. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, προέχει να γίνουν οι σωστές κινήσεις. Κάπως πρέπει να δικαιολογηθούν και οι ακραία υψηλές για την εποχή που ζούμε τιμές στα διαρκείας, για τα οποία φτύνουμε αίμα να τα πάρουμε. Ελπίζω να περάσει..
Με Μπαγεβιτς ποιος ηταν ο παιχτης κραχτης στην ομαδαρα που εφτιαξε το 90 ;;
Σαμπαναζοβιτς ειχε ερθει σαν πρωταθλητης ευρωπης αφου ειχε κακαττησει τσαμπιονς λιγκ με ερυθρο αστερα την προηγουμενη χρονια οντας βασικος σε ολα τα ματς..οκονσκι ειχε ερθει βασικος απο αμβουργο που ειχε παρει κυπελλο γερμανιας και ειχε τερματισει 2ο στο πρωταθλημα..τσαρτας ητανε ο καλυτερος νεος Ελληνας παιχτης και παιζοντας σαν 10αρι εβαζε 20 γκολ τη σαιζον.μανωλας καλυτερος Ελληνας σεντερ μπακ ολων των εποχων.
Ο κραχτης ηταν ο Ριβαλντο που ηρθε ΑΕΚ , και ο Τσιριτς που δεν επιασε τελικα. Για μενα. Και ο Ντεμης για τον γνωστο λογο χυλοπιτα σε γαυρο.
Σάμπα, Οκόνσκι. Και δεν σε πάω σε παίκτες που μας βγήκαν όπως Σαβέφσκι, Μπατίστα, Αλεξανδρής, Δημητριάδης, Κετσπάγια κτλ
Evo με τα σχόλια που κάνεις,η ηλικία σου πρέπει να είναι γύρω στα 50 χρ.και δεν θυμάσαι εσύ που τα έζησες κιόλας,ένα παίκτη κραχτη στην ΑΕΚ του Μπάγεβιτς και θυμάμαι εγώ που είμαι 20 χρ.Ο Σαμπανάτζοβιτς,που ήρθε το 91 από τον ερυθρό αστέρα που πήρε το κύπελλο πρωταθλητριών και ήταν βασικός στην ομάδα της Γιουγκοσλαβίας,δεν ήταν παίχτης κραχτης.
41
Ναι οκ evo, ας συγκρίνουμε την ΑΕΚ του Σάμπα, του Ατματζίδη, του Τσιάρτα, του Κασάπη, του Δημητριάδη, του μεγάλου Τόνι Σαβέφσκι και του Μπίλαρου με την ΑΕΚ του Μπακάκη, του Τσιντώτα και του Μάνταλου. Α, ο κράχτης τότε ήταν ο Σάμπα.
Εσύ βλέπεις να μην δίνει αδερφέ;;;αργήσαμε με τα στόπερ αλλά όχι ότι δεν δίνει φέτος,μην τρελαθούμε...υπεραξίες δίνουμε κ ήταν δεδομένο αλλά όχι και παράλογες απαιτήσεις..προχωράμε ...
Μεχρις στιγμης εχει δωσει 1.1 για γκατσινοβιτς..γιονσον ηρθε ελευθερος πινεδα δανεικος και δεν δινουμε καν ολο το συμβολαιο..μια χαρα περιπτωσεις και οι 3 σαν ποδοσφαιριστες αλλα μην δραματοποιουμε τα πραγματα οτι εχει δωσει και τρελα λεφτα
Αγαπητέ lackystrike
Διάβασα όλα σου τα σχόλια. Συμφωνώ κατά 90%, αλλά ταυτόχρονα διαπιστώνω πως φάσκεις και αντιφάσκεις. Και εξηγώ συγκεκριμένα.
Ενώ γράφεις πως οι σκάουτερ φέρνουν τους καλούς παίκτες, ταυτόχρονα κατηγορείς το Μελισσανίδη γιατί δεν κράτησε Γιακουμάκη, Λιβάγια, Μπακασέτα. Νομίζω πως υπεύθυνος για τους παίκτες είναι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητής (πρώτα) και οι σκάουτερ και Τ.Δ. (ύστερα). Ελπίζω πως μέχρι εδώ είμαστε σύμφωνοι.
Δουλειά του Μελισσανίδη είναι να τα σκάει για να πάρει παίκτες που του προτείνουν και είναι αποδεκτοί από τον προπονητή. Ελπίζω πως και σε αυτό είμαστε σύμφωνοι.
Κοίτα τώρα το παράλογο της σκέψης σου:
Γιακουμάκης: Στις 24 Ιανουαρίου του 2019 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς. Προπονητής ο Ουζουνίδης.
Λιβάγια: Από το καλοκαίρι του 2020, μας τα είχε κάνει μπαλόνια (υπογράφω - δεν υπογράφω, στα αρ@@δια μου σε γράφω λένε στο χωριό μου) και στο τέλος έφυγε ελεύθερος και τον Ιούνιο πήγε Χάϊντουκ με την οποία είχε συμφωνήσει από Δεκέμβρη. Προπονητής ο Χιμένεθ, που όμως δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη. Και όταν δεν μπορεί αυτός που σε ξανάκανε ποδοσφαιριστή, τότε δεν μπορεί κανένας.
Μπακασέτας: Τον Ιούνιο του 2019, πήγε στην Αλάνιασπορ. Προπονητής ο Καρντόσο που δεν του ταίριαζε ο Τάσος στο Football Manager που αυτός είχε σχεδιάσει στον Η/Υ, γιατί μέχρι εκεί ήταν άξιος.
Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για ευθύνες των Τ.Δ. γιατί εκεί θα πρέπει να κάνουμε σεπούκου (χαρακίρι) σαν τους Ιάπωνες.
Άρα ο Μελισσανίδης έκανε αυτό που ζήτησαν οι αρμόδιοι.
Βέβαια θα μου πεις πως και σε κάποιες περιπτώσεις το πήρε επάνω του (Τσούμπερ, Γαλανό, Αραούχο) και σε άλλες τα έσκασε χοντρά (Λιβάϊ, Στάνκοβιτς, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ). Όμως σε μία ομάδα που θέλει και πρέπει να λειτουργεί Ευρωπαϊκά ο Πρόεδρος μόνο τα σκάει. Δεν μπορεί να ανακατεύεται.
Συνεπώς άδικα του τα χώνεις και εσύ και αρκετοί άλλοι. Το έκανα και εγώ το 2018 που αντί να βάλει τα λεφτά από την Ευρώπη στην οομάδα, τα έβαλε στο γήπεδο. Σήμερα όμως καμαρώνω για το Σπίτι μας και βλέπω πως κάνει και αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα. Και είμαστε ακόμη στα μισά. Καλό απόγευμα.
Κοιτάξτε μην ξεφυγετε από το " μότο"...ποια θα είναι η αποτυχία του Μελισσανίδη....εκεί το μυαλό σας...μην ασχολείστε με τίποτα άλλο....κουρασατε κύριοι...
Πες τα ρε αδερφέ.. έχουμε αρρωστήσει να τα λέμε
κ τι ειναι τα 6 μυρια στραγαλια; κατσε να πιασει κ μετα θα δεις αν θα μεινει σε πρωταγωνιστρια ομαδα που θα παιζει τσουλου ή θα γυρισει στο καφενειο την Θελτα... το σημαντικο ειναι να βρισκεις τους Πινεδες πριν κανουν το μπαμ, πχ να πας να χτυπησεις ταλεντα απο το Μεξικο τωρα... οπως βρηκες τον Λιβαι απο αλλη χωρα... αρα ελειπε το εξειδικευμενο σκαουτ
6 εκκατπμύρια για παίκτη που έκανε 6 συμμετοχές (κάπου ακούστηκε 70 λεπτά συμμετοχής σύνολο) σε μία ολόκληρη σεζόν σε κάποια ομάδα που τερμάτισε λίγο πάνω απο τον υποβιβασμό;
Καλά έκανε και τον πήρε δανεικό, αν όντως τα αξίζει τα 6 χαρτιά και το αποδείξει φέτος, μπορεί και να τα δώσει.
Μην ξεχνάς τι έγινε πολύ προσφατα με κάποιο Ζεράλδες που υπήρχε η ίδια επιμονή απο τον τότε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρουσιαζόμενο ΜΑΓΟ καράφλα.
@Vasilakis1313 Η δουλειά των σκαουτερς είναι αυτή ακριβώς φίλε μου. Να σου φέρνουν τον Πινέδα και όχι τον Σιμάο. Ο Πινέδα ακόμα και να μην είχε πατήσει χορτάρι 6 μήνες στην Θέλτα, είχε πίσω του ένα background κάτσε καλά, διεθνής σε πολύ καλή ηλικία. Δηλαδή πόσες περγαμηνές πρέπει να έχει ένας παίχτης για να επενδύσεις πάνω του; Αν ήταν και βασικός στη Θέλτα θα πήγαινε στη Σεβίλλη και όχι σε εμάς. Λαβράκι είναι και τον τσιμπάς απευθείας.
Μπράβο φίλε,το λέω εδώ και ένα μήνα.Δεν γίνεται στην επιστροφή στο σπίτι μας μετά από 19 χρόνια,με πάρα πάρα πολύ ακριβά διαρκείας να μην έρθει φέτος ένας παίκτης-κραχτης που θα μας φτιάξει όλους.
Αστείοι απλά τον Δεκέμβρη μόλις είμαστε πάλι 10-15 από κορυφή πάλι κλάμα όλοι οι wannabe πρωταθλητές όπως κάθε χρόνο …φέρε ένα όνομα ρε μαζί σου θα τα πάρεις ..;;;
Έχεις θέμα φίλε να το κοιτάξεις
Κουραστηκα να μην κανω το ωραιο σχολιακι μου,,,,, και να αναγκοζομαι να επεξηγω τα του ποδοσφαιρου .
Το 3-5-2 είναι πολύ ωραίο σύστημα αλλά και ταυτόχρονα πολύ απαιτητικό. Πρέπει να είναι πολύ στοχευμένες οι μεταγραφές για αυτό και θέλει λεφτά, κυρίως για τα φουλ μπακ. Η Ίντερ του Κόντε το έπαιζε με μεγάλη επιτυχία, αλλα είχε 2 φουλ μπακ σε κάθε πλευρά των 60m. Πρέπει να έχουν τρομερή φυσική κατάσταση και να τρέχουν ασταμάτητα για 90 λεπτά. Ο Τσούμπερ το έχει ξαναπαίξει οπότε ίσως από την πλεύρα του μπορέι να το υπηρετήσει, απο δεξία δεν ξέρω αν ο Ρότα ή ο Μισελέν μπορεί (ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεύτερος αν έχει τη φυσική κατάσταση ίσως, προσωπική άποψη). Γενίκα είναι πολύ ενδιαφέρον σύστημα, συμπαγέστατο αμυντικό και, αν έχει δουλευτεί σωστά, με τρομερές αντεπιθέσεις. Και πάλι όμως πιστεύω ότι θέλει πιο απαιτητικό σχεδιασμό, αν θέλει ο κόουτς να παίξει 3-5-2.
Eμενα μου αρεσει ο Ροτα, λεμε συνεχεια για Γαλανοπουλο Λατσι και τα ρεστα αλλα αυτος ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο στην ΑΕΚ αυτη τη στιγμη. Δεν πρεπει να παραγκωνιστει ουτε να χαθει για ψιχουλα οπως ο Μπακασετας πχ
Δεν υποτίμησα καθόλου το Ρότα, την άποψη μου είπα. Ο μισελεν πέρσυ μπήκε αλλαγή μερικές φορές σαν εξτρέμ μπροστά από το Ρότα. Η θέση στο 3-5-2 θέλει πολύ καλά επιθετικά χαρίσματα, ο μισελεν τα έχει λίγο παραπάνω, ο Ρότα είναι σκύλος στην άμυνα και όντως δουλεύει τη σέντρα του. Και οι δύο είναι εξίσου καλοί, δεδομένα θα δουλέψουν τα αμυντικά τους με Αλμέιδα και σε αυτό το σύστημα θα έχουν και αρκετή κάλυψη από την τριάδα της άμυνας και του κεντρου.
Η υποτίμηση στο Ρότα είναι μνημειώδης. Δεν το πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν φίλοι της ΑΕΚ που θεωρούν το Μισελέν καλύτερο σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τομέα του ποδοσφαίρου. Ο Ρότα όλο και εξελίσσεται, παλεύει, είναι γυμνασμένος, τρέχει ασταμάτητα, έχει πάθος και βελτιώνει συνεχώς τα ανεβάσματα και τις σέντρες του. Αμυντικά σκυλί και προσπαθεί να μην είναι τόσο απρόσεκτος. Ο Μισελέν δεν αμύνεται ΠΟΤΕ, δεν έχει άλμα, πολλά τσαφ, καμία αυτοπεποίθηση, επικίνδυνες πάσες και απλά μια καλούτσικη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σέντρα, μέχρι εκεί. Αστείες συγκρίσεις, ένα δέξιο μπακ έχουμε στην ομάδα, περιμένουμε να αποκτηθεί και ο 2ος.
Αν δεν εχεις καταλαβει οτι ο Ροτα ειναι φοβερα αθλητικο μηχανακι που ξερει και μπαλιτσα , τοτε δε βλεπεις σωστα το ποδοσφαιρο.
Το 3-5-2 απαιτεί μια πεντάδα στόπερ ετοιμοπόλεμη με στοιχεία παιχτών που θα αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ τους. Ελπίζω να την αποκτήσουμε, γιατί απλά δεν την έχουμε.
Επίσης και ο Τζαβέλλας, σε 3άδα στόπερ έπαιζε τελευταία και απέδιδε αξιοπρεπέστατα.
Πολύ σωστό το σχόλιο σου φίλε.Αν θέλουμε φέτος να παίξουμε με 3-5-2,πρέπει να πάρουμε δυο βασικά πλάγια μπακ,γιατί τα μπακ που έχουμε τώρα δεν κάνουν.Βέβαια εγώ προσωπικά και 3-5-2 να μην παίξει η ομάδα,θεωρώ απαραίτητο να έρθουν οπωσδήποτε δύο βασικά πλάγια μπακ.
Τί να κάνει ο άνθρωπος ο Αλμέιδα όταν βλέπει μετριότητες απο Λατσι - Μισελεν - Μοχαμαντι - Μιταϊ πως να μήν βαφτίζει τον Πολωνό στρατιώτη Σιμανσκι και πως να μήν κοιτάζει να εφαρμόσει το 3-5-2 με 3 στόπερ που μέχρι στιγμής βλέπει με καλό μάτι ο Αλμέιδα τον Μητογλου και Τζαβέλλα θα έλεγα..
Ο Ροα έχει πει πολύ καλά λόγια στον Αλμέιδα για τον Αθανασιάδη που δείχνει πολύ καλά στοιχεία όπως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και για τον Χατζηεμμανουηλ και μέχρι στιγμής ο Στάνκοβιτς είναι μέτριος..
Πιστεύω ότι εκτός από τα 2 στόπερ που δουλεύουν πάρα πολύ ο Κουχαρσκι καί ο Άλβες θα χρειαστούμε και ένα αριστερό μπακ και δεξί μπακ..
Για εξτρέμ πιστεύω ότι τελικά δεν θα χρειαστούμε από τήν στιγμή που πήγαν όλα καλά με τον ποιοτικό Αμραμπατ..!
Φέρτε ένα παίχτη τύπου Vida ρε γιωταδες στην ΠΑΕ γ@μω τα λεφτά σας..εμείς δίνουμε ένα μηνιάτικο για διαρκείας εσείς τι δίνεται ..;;
Ελιασον κοιτάμε πάλι..
Στη 48 θύρα βγήκαν κανονικά διαρκείας. Ίσως η θύρα 46 να έμεινε κενή διότι από τη δεύτερη μέρα έδειχνε συμπληρωμένη και ίσως να έμεινε κλειστή.....αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως σίγουρα η 48 έχει διαρκείας.
Το 3-5-2 ή ακόμα 3-4-3 είναι τρομερά συστήματα και πολύ αποτελεσματικά, μόνο αν έχεις τα σωστά εργαλεία και δουλέψεις πάρα πολύ στο θέμα τακτικής, δηλ πίεσης του αντιπάλου, συνοχή, αλληλοκαλύψεις ειδικά από τη μέση και πίσω. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα τι θα κάνει, οπότε αναμένουμε να δούμε το τελικό πλάνο του.
Πηρε ο ολυμπιακος τον σακατη τον βερσαλικο και ζηλευουν μερικοι θελουν ντιβα φιρμα στην ΑΕΚ , εγω θελω ομαδαρα καρυδατη την ΑΕΚ.
εγω παντως θα τα σκαγα σε σεντερ φοραρα τα περισσοτερα να σου κανει 20 γκολ το λιγοτερο, ετσι κ αλλιως ο Αλμειδα θελει να παιξει θεαματικο επιθετικο ποδοσφαιρο τη αμυνα θα την σφιξει. τα μπακ που κανουν ευκολα τσαφακια γκελες ομως πολυ τα φοβαμαι...
Γνώμη μου οτι ο Τσουμπερ πρέπει να παίζει οσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιοχή και όχι το αντίθετο. Θυμίζει Ιντερ με Περισιτς αυτό που θέλει να κάνει ο Αλμειδα. Το 3-5-2 είναι ενα σύστημα που θέλει πολλή δουλειά κυρίως στις αλληλοκαλύψεις, δεν θα δουλέψει με παιχτες που έχουν χαμηλή τακτική αντίληψη και χρειάζονται ακραία μπακ με επιθετικές αρετές και ταχύτητα, κατι στο οποίο υστερούν οι υπάρχοντες. Ο Αλμειδα σίγουρα ξέρει τι κάνει αλλά ελπίζω και η διοίκηση να τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βοηθήσει, ήδη έχουμε αργήσει με τα σεντερ μπακ.
Περιμεναμε σέντερ μπακ παικταραδες και τελικά κοιτάμε παίκτες από το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Και μη μου αρχίσετε τα "περιμένετε να τους δούμε πρώτα",γιατί τα ίδια λέγαμε για κάτι χνιντ,νεντε, Οικονόμου, Τζαβέλλα κλπ. Είτε παίρνουμε παικταραδες στόπερ είτε θα έχουμε πάλι τα ίδια με πέρσι,πάντως με παίκτες από ένα πρωτάθλημα χειρότερο του ελληνικού δουλειά δεν γίνεται. Τουλάχιστον ο ένας από τους 2 πρέπει να είναι παικταρας με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στυλ τσιγκρι. Συγγνώμη αν ακούγομαι μίζερος,αλλά καλύτερα να τα λέμε τώρα παρά να κλαίμε πάλι τον Νοέμβριο
Εσύ από το Ισραήλ κατάλαβες; Ή απλά γράφεις την βλακεία σου;
Νομίζω ότι εννοεί ότι αγωνίζονται τα 2 σέντερ μπακ που θέλουμε στο ίδιο πρωτάθλημα. Όχι με τον Πλανιτς στο ίδιο. Πάντως θα έπρεπε τουλάχιστον το 1 α ήταν είδη στην προετοιμασία
Εγώ θεωρώ ότι ο Ματίας προσωρινά θα παίζει 3-5-2 καθώς δεν έχει τα βασικά σέντερ μπακ στην ομάδα και κάνει προσπάθεια να στρώσει έστω και τους περσινούς για να μη γίνονται γκάφες και πονάνε τα μάτια μας. Από εδώ και στο εξής πρέπει να γίνει κάτι γρήγορα να φύγουν οι Βράνιες, Λε Ταλέκ, Μπακάκης και Ανσαριφάρντ ώστε να πάρουμε κάποια λεφτά αν είναι δυνατόν και να καλύψουμε τις θέσεις με μεγαλύτερης ποιότητας παίκτες.
Για να δούμε και το 3-5-2 και τον Τσούμπερ μπακ χαφ σε δεύτερο παιχνίδι.Στο πρώτο πάντως, ολη η ομάδα δυσκολεύτηκε στην κυκλοφορία της μπάλας σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονό του, που παρόλο οτι έπαιξαν κυρίως οι λεγόμενοι αναπληρωματικοί, οι αποστάσεις ήταν καλύτερες και η κυκλοφορία επίσης!
Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι. Οι δύο στόπερ είναι από το ίδιο πρωτάθλημα ή από το ίδιο πρωτάθλημα με τον Πλανιτς?
Καλημέρα φίλε Κώστα!Οι δύο στόπερ,είναι από το ίδιο πρωτάθλημα και όχι από το πρωτάθλημα του Ισραήλ που είναι ο Πλάνιτς.
Κώστα είπες ότι τα μεταγραφικά,πάνε από 1η Αυγούστου.Δηλαδή έχουμε μπροστά μας 11 μέρες και δεν θα γίνει,ούτε μια μεταγραφή.Αργούμε δυστυχώς και αργούμε πολύ.
Πως πηγαμε απο το να εχει το 90% του ροστερ στην προετοιμασια
Στο προσπαθει να παρει το πρωτο στοπερ και να το εχει απο την πρωτη μερα της προετοιμασιας
Και μετα στο θα παρει τα στοπερ μολις τελειωσει η προετοιμασια δηλαδη αρχες Αυγουστου
το λες και λίγο ντροπή το "ε αφου χάθηκε η προετοιμασία πάμε τα CB για Αύγουστο"