Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» του ιστορικού σουβλατζίδικου του Πειραιά, του διάσημου «Καράμπαμπα» στη Δραπετσώνα που λειτουργεί από το 1943.
Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η κόρη του Σοφία, αναφέροντας ότι ο «Καράμπαμπας», που μεγάλωσε με το σουβλάκι του γενιές και γενιές Πειραιωτών έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του.
«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα κάτι για σένα. Σα να νόμιζα ότι θα ζούσες για πάντα. Δεν ήθελα ποτέ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα σε αποχαιρετήσω» γράφει μεταξύ άλλων η κόρη του, στο μήνυμα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα piraeuspress.gr.
Οι φανατικοί πελάτες του «Καράμπαμπα» δεν είναι μόνο Πειραιώτες, αφού η φήμη του σουβλατζίδικού κάνει δεκάδες Αθηναίους να κατηφορίζουν προς το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να δοκιμάσουν τις γεύσεις του.

Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

