Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας elcomercio αποκαλύπτει πως ο Μανού Γκαρθία είπε "όχι" στην προοπτική να αγωνιστεί στον Άρη, καθώς προτεραιότητα του Ισπανού μεσοεπιθετικού είναι να βρει ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα: "Ο παίκτης αξιολογεί κάποιες προσφορές από συλλόγους της Primera Division, μετά την αποτυχία της διαπραγμάτευσης με τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Προς το παρόν, η κατάσταση του Μανού Γκαρθία στη Σπόρτινγκ παραμένει στάσιμη. Από τη μία πλευρά, ο σύλλογος διαπραγματεύτηκε αυτή την εβδομάδα με τον Άρη, ο οποίος έχει προπονητή τον Χερμάν Μπούργος, αλλά η προσφορά για την απόκτησή του δεν φαίνεται πως προχωράει, αφού ο παίκτης θα ήθελε να εξετάσεις άλλες επιλογές από το ισπανικό πρωτάθλημα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

