Με απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν, ο Ντράγκαν Σκότσιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας, τέσσερις μήνες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2022.
Ο Κροάτης προπονητής κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το Ιράν να έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στην προκριματική φάση και να παίρνει το εισιτήριο για το Μουντιάλ, για τρίτη συνεχόμενη φορά.
Ωστόσο, οι δυο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια, ενόχλησαν την Ομοσπονδία και αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση του Σκότσιτς, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα ομοσπονδιακού προπονητή τον Φεβρουάριο του 2020 και αποχωρεί με απολογισμό 15 νίκες σε 18 αγώνες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!